TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
TENGA Flip Hole Silver Masturbator var 1

TENGA Flip Hole Silver Masturbator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

TENGA Flip Hole Silver er et onaniprodukt som gir deg en meget realistisk og stimulerende onaniopplevelse. Den detaljerte innsiden har silikonmønster med krystallstrukturer, som tilbyr deg en meget intenst stimulering. Krystallstrukturene lager noen "skarpe" kanter, som naturligvis ikke skader deg, men gir en stram og stimulerende følelse. Flip Hole har et stilig utseende og ser slett ikke ut som en masturbator. Den er allikevell noe av det beste man kan prøve innenfor sexleketøy for menn. Sidene på Flip Hole er meget fleksible. Klem, masser og skap vakuum rundt penisen din ved å presse ut luften. Tenga Flip Hole kan åpnes og er derfor veldig enkel å rengjøre og som gjør at produktet er super hygienisk. 2 små pakker med glidemiddel er inkludert: Mild, Real og Wild. De er alle vannbaserte og kan også kjøpes seperat. Den er 100% manuell og bruker ikke batteri eller strøm. TESTVINNER: Tenga Flip Hole har blitt kåret til det beste sexleketøyet for menn på BT.dk. Tenga Flip Hole fås også i hvit, svart og rød utgave - alle med hver deres spesielle indre struktur. De finnes alle her på Sinful.no

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful