Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Flip Hole Svart Masturbator var 1

Oversikt

Tenga Flip Hole er en av masturbastorene på markedet som gir deg den mest realistiske følelsen.   Den detaljerte innsiden av silikonmønster med nupper og riller til Flip Hole, tilbyr deg en meget intens stimulering.   Flip Hole har et stilig utseende og ser slett ikke ut som en masturbator. Den er 100% manuell og bruker ikke batteri eller strøm. Sidene på Flip Hole er meget fleksible. Klem, masser og skap vakuum rundt penisen din ved å presse ut luften. Det følger med to prøver på glidekrem på 10 ml.    Merk: Vil du ha en mildere stimulering, kan vi anbefale Flip Hole White.

MerkeTENGA
Sub-brandFlip Hole
Produkt vekt (g)490
InkludertOppbevaringsboks, Prøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)17
Indre dybde (cm)14
Diameter (cm)7.6
Indre diameter (cm)1.5
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU10304
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ganske bra produkt føles ganske trang og deilig
christian - 3. may. 2021
Bruker denne hver dag tar litt og bygge opp en god orgasme hver gang får kramper i handa av og til.Den kunne vært bygg på en annen måte tok me en stund og få på plass den skinna der sukk.Synes dem fiselydene er litt hot jeg.Ikke anbefalt til dem med stor diameter på penis er akkurat den passer får meg.Savner litt mer nupper her
Ikke fornøyd
Loffen - 2. dec. 2019
Produktet fremstår som billig oppbygging som må klargjøres før bruk, lokket som holder sideveggene sammen er tidvis knotete å få til når en ønsker å ha lite belysning i rommet. Gir ikke tilstrekkelig nytelse som gjør at en legger merke til alle "fiserlyder" den lager under bruk. den får lav score som grunnet at renhold etter bruk er tidkrevende, den trenger større plass ved tørking. ikke like lett å raskt sette sammen før bruk. kjøpte denne som ett alternativ til at samboeren kunne bruke på meg når hun ønsket å overraske litt. Dette ble bare en stor flopp.
Ikke fornøyd dessverre
Toffer - 14. oct. 2019
Var virkelig ikke fornøyd, for all del så er det smak og behag. Følte ikke at jeg fikk noe nytelse av den, enda samboer også prøvde den på meg , dessverre ble jeg ganske skuffet av den så den var ikke noe for meg, syns også den virket noe billig i løsningen, og kanskje litt for trangt hull så den presset den myke delen ut av plassen sin
Deilig å se den i bruk...
VikingGirlfriend - 2. aug. 2019
Kjøpte denne i gave til typen, og han likte den kjempe godt. Var utrolig opphissende å se ham bruke den via video han sendte meg da han var på jobb reise. De ulike glidemiddelene som fulgte med gjorde opplevelsen enda bedre sa han. De ulike presspunktene og vakuumet bestemmer man selv, og gir derfor en ekstremt digg følelse. Han bruker denne flittig når vi ikke har mulighet til å være intime sammen. Ekstremt deilig å se den i bruk! Anbefales som gave til kjæresten eller kompis ;)
Fantastisk og deilig
Pedro - 11. dec. 2018
Det er deilig, troverdig og det nærmeste man kommer ekste "kvinne". Bruker ikke hånden lenger
Den beste som jeg har kjøpt.
Iceland - 8. may. 2017
Jeg kjøpte den i september 2016 og det er den beste runkemuffe som jeg har kjøpt. Har brukt den over 200 ganger
Utmerket!
Anonymous - 13. mar. 2024
Definitivt den beste jeg noensinne har prøvd! Selv om det ikke ser ut som "ekte vare", er materialet og designet åpenbart en suksess. Hvis du varmer den opp med varmt vann og bruker glidebryteren riktig, vil den definitivt gå av!!!!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Hvilken ville jeg tatt...
Anonymous - 13. mar. 2024
Flip hole eller Fleshlight? Sikkert i tankene til mange som vurderer sitt første leketøy. Begge vil helt sikkert gi deg en effektiv nok kjærtegn så lenge du velger det mønsteret du liker, men da jeg opprinnelig kjøpte Fleshlight, satte jeg ikke pris på de andre funksjonene i det hele tatt. Flip Hole er så dramatisk mye enklere å rengjøre, smøre og bruke at jeg praktisk talt har arkivert fleshlighten min i skapet siden jeg kjøpte dette leketøyet. Dette er definitivt noe å vurdere. Flip hole er også mye lettere og holder bedre på væsker, noe som gjør den mye mer praktisk å håndtere. Jeg kan egentlig ikke kommentere modellvalget, da jeg bare eier den svarte, men jeg kan anbefale dette til nesten hvem som helst. I begynnelsen kan dette mønsteret virke litt for intenst, men man blir fort vant til det. Jeg har fått inntrykk av å surfe på internett at de sølvfargede og svarte modellene egentlig ikke passer for en penis som er betydelig større enn gjennomsnittet, så hvitt og rødt er kanskje mer fornuftige valg. For meg (høyde 14, omkrets 13,5) er denne modellen akkurat passe. De lovede 50 bruksområdene er nok et litt pessimistisk anslag. Min har allerede blitt brukt et par dusin ganger og er fortsatt så god som ny. Husk at det samme selskapet hevder at silikoneggene deres er til engangsbruk, noe som er langt fra sannheten.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
svart flip-hull
Anonymous - 13. mar. 2024
Svært stimulerende apparat for penismassasje. De gellignende miksturene gir et bredt spekter av massasjer. I tillegg suger og melker enheten pikken pent. Min egen pikk er 16 cm, 5 diametre passer godt. På slutten av tunnelen er en ende-orbballong som glansen synker ned i. En fantastisk følelse! Lett å rengjøre og varer gjennom bruk. Jeg anbefaler den. Svart er mer intens enn hvit, noe som også er bra!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Tenga Flip Hole (svart)
Anonymous - 13. mar. 2024
Et helt strålende produkt. Jeg anbefaler det på det sterkeste til alle. Den svarte modellen er også veldig godt egnet for større utstyr (20 cm). Prostatavedlikehold kan knapt bli mye mer behagelig. Fornemmelsene kan justeres med din egen frie bevegelse av hele skaftet, spissen eller midt imellom etter eget ønske. Tradisjonell stimulering får en ny betydning med dette produktet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

TENGA Flip Hole Svart Masturbator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 999,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful