Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Flip Zero Black Onaniprodukt var 1

Oversikt

Hvis du likte TENGA Flip Hole, så vil du elske TENGA Flip Zero Black! Onaniproduktet er en forbedret utgave av den populære og testvinnende bestselgeren.

Materialet og det innvendige mønsteret føles nå enda mer pirrende og vil med sikkerhet gi deg den beste onaniopplevelsen. Nyt et sexleketøy av høy kvalitet som kan tilfredsstille deg igjen og igjen.

Onaniproduktet er enkelt å bruke. Den nye teknologien med de indre hengslene sikrer at vesker som f.eks. glidemiddel ikke siver ut, men forblir i produktet. Ved å trykke på de fleksible sidene kan du presse luften ut av produktet og dermed etterligne følelsen av en blowjob.

TENGA Flip Zero Black er produsert i Japan og er laget av materialer av høy kvalitet. Den har en innvendig dybde på 14 cm og en fleksibel åpning som passer til de fleste størrelser. Det medfølger et etui til oppbevaring.

MerkeTENGA
Sub-brandFlip Zero
Produkt vekt (g)470
InkludertOppbevaringsboks, Prøve med glidemiddel
Full lengde (cm)18
Indre dybde (cm)14
Diameter (cm)6
Indre diameter (cm)1.5
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeElastomer
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU19736
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kanskje for intens, og litt kronglete i bruk
Anonyme Per - 12. jan. 2022
Denne her gir ein *ekstreemt* bra sugeeffekt. Men den følast litt unaturlig i bruk, og det er vanskelig å innbille seg at det er ekte vare pga designen av mekanismen. Veldig sterk stimulering, og det må masse glidemiddel til. Kjøp tynn klissete glidemiddel (Tenga hole lotion real) - tjukkere glidemiddel i denne fungerer veldig dårlig. For meg så gir fleshlight ein betre opplevelse.
Helt greit produkt, men ikke like praktisk som Fleshlight
Bruker - 27. sep. 2020
Produktet er delbart, men gir uansett en ekstremt bra sugefunksjon. Den lager en del lyd, så for de som bor i kollektiv vil jeg anbefale noe mer stille. Ellers er den trang og har mange muligheter for stimulering
Ikke trangest, men godt vakum og grunn
Ståle - 7. sep. 2020
Dette er nok den beste Tenga jeg har prøvd. Kunne vært trangere på vei innover uten å klemme på den. Men den er grunn og meget godt vakum.
Fantastisk
Toppermann - 16. aug. 2021
Har brukt den hver dag siden jeg fikk den. Det bringer meg til den syvende himmel. Det suger fantastisk godt rundt penis. Fųles nesten bedre enn i virkeligheten. Smųr lett rundt hullet og stikk penis inn i den. Det suger utrolig godt. Rengjųring er enkelt, åpne den og vask den med varmt vann. Så dupper jeg bort overflųdig vannet med håndkleet og lar det tųrke på stativet. Kanskje det bare er min kopi, men dukker lett opp på den ene siden. Jeg holder den bare sammen med en bred strikk.
0
Superb!
Claus - 2. jul. 2021
veldig fint gir veldig gode fųlelser om penis (fųles veldig ekte) fin orgasme rengjųring for lett
0
Super fin å bruke
Claus - 27. jun. 2021
Virkelig fin å bruke Gir fin fųlelse om penis Danner et fint vakuum Enkel rengjųring
0
Det går bra
Anonymous - 7. dec. 2023
Lett å rengjøre og et pluss for eget tørkestativ. Materialet oksiderer og får frysehull/bulker etter første gangs bruk, selv etter grundig vask og etterbehandling med pulver. Så levetiden er ikke veldig lang. Føles ok. Ikke mye sugefunksjon. Jakten fortsetter...
Maskinoversettelse fra sinful.fi
for mye er for mye
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er skuffet. Hvis du skal velge mellom en svart og en hvit flip, bør du velge den hvite. Svart er altfor stimulerende og direkte ubehagelig. Hvis ingenting føles riktig lenger, så gå svart, men jeg vil likevel anbefale hvitt fordi du sannsynligvis vil ha følelsen tilbake. Også mindre kvalitetsproblemer som ikke burde eksistere på dette prispunktet. Pluss for brukervennlighet, enkel vask og stilig design.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
For deg som elsker å suge
Anonymous - 9. nov. 2021
Dette er en flott leke hvis du liker suging. Jeg kom til den konklusjonen at jeg ikke gjør det. Jeg har brukt så mange forskjellige leker alene og med min kone at du må gå til et mer intenst og mer stimulerende produkt hele tiden, fordi du blir vant til alt. Jeg trodde dette var løsningen når jeg hadde et praktisk gavekort tilgjengelig. Vel, det er det. Jeg har aldri opplevd en så intens masturbator, kona mi kaller den en pikkdreper. Kanskje er det fordi jeg har en tykkere enn gjennomsnittet selv, at jeg virkelig kjenner det. Og veldig voldsomt. Penisen er øm i flere dager etter denne behandlingen. Og det ville ikke engang være dårlig for meg. Det er bare det at apparatet er så vanvittig stramt at suget det produserer er noe helt annet enn noe jeg har opplevd før, og av en eller annen grunn er det det suget jeg ikke liker, noe som gjør at jeg ikke kan nyte den stramheten ellers. Det forlenger også økten veldig voldsomt, og da er den nedre enden skarlagensrød og følsom for berøring. Det er en så sprø innretning. :D Hvis du liker suget og den virkelig intense følelsen av knokene, vil du knapt vare lenge, og enheten er perfekt. Vasking er så enkelt når enheten åpnes halvveis. Glidemiddelet går inn før bruk og forblir virkelig der, så ingen lekkasje eller rot. Enhetens hus er halvt hardt og halvt mykt. Så avhengig av hvordan du holder den, kan du bruke den som den er (eller til og med kona), og på den annen side, når du tar den fra den ene siden, kan du, i tillegg til all denne eggødeleggelsen, klemme den enda strammere. Og åh hvordan det føles! Dette produktet er definitivt et jeg vil like. Ideen, utførelsen. Alt sammen. Absolutt det ypperste av det ypperste innen elektroløse masturbatorer. Og for en gangs skyld føles den til og med litt for ekstrem for meg. Jeg lurer litt på om jeg en gang i fremtiden vil lage et lite hull i den ene enden for å gjøre suget mindre og fungere bedre for min smak. Et must for de som trenger sug, ellers ikke så mye.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Oppfyller ikke forventningene
Anonymous - 13. mar. 2024
For prisen på leketøyet ville det ha vært bedre tilgjengelig, men jeg visste ikke nok om kjøp av gaten
Maskinoversettelse fra sinful.fi

TENGA Flip Zero Black Onaniprodukt

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 994,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful