Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Flip Zero Electronic Vibrotation Handjob-Maskin var 1

Oversikt

Klem, vri og surr for å nå himmelske høyder med Flip 0 Electronic Vibrotation fra TENGA. Maskinen er bedre enn tradisjonelle handjobs med en mengde intense vibrerende og roterende opplevelser som oppsluker penis.

Bruk den medfølgende TENGA Flip Zero masturbatoren og sett den på toppen av maskinen. La det medfølgende glidemiddelet lede deg jevnt inn i den teksturerte hylsen og klem sammen de fleksible sidene for å skape et blowjob-lignende sug.

Aktiver rotasjonene og prøv å kombinere den første innstillingen med dine egne vendinger i intuitive bevegelser. Ytterligere intense mønstre vil ta deg til svimlende nytelse og gjøre alt arbeidet for å melke deg tørr. Den siste penis-tiltalende funksjonen vibrerer for overveldende opplevelser.

Vend masturbatoren opp etter bruk og rengjør den myke hylsen med varmt vann og mild såpe.

MerkeTENGA
Sub-brandFlip Zero
Produkt vekt (g)1168
InkludertHåndjobb maskin, Hylse, Prøve med glidemiddel
Full lengde (cm)30
Indre dybde (cm)15
Diameter (cm)8
Indre diameter (cm)1.2
Elastisk indre diameterJa
StrømkildeUSB-lader
Vibrasjonsmønster5
IngredienserAqua, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Methylparaben, Disodium EDTA, Polysorbate 80, Sorbitan Cocoate, Parfum (Fragrance)
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeJapansk
SKU27596
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overpriset
Mann39 - 8. mar. 2023
Til den prisen er dette langt fra godt nok. Hulda er grei og bra, men tillegget på 3000 for vibrasjon er langt fra hva en kan forvente.
Riktig produkt til en god pris på dette nettstedet.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har ikke testet det lenge nok, men det har potensial, det er et vakkert objekt, men jeg lurer på om et mer klassisk, billigere og oppvarmet produkt ikke ville være nok til slutt, i alle fall vil jeg kjøpe begge typer.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
TENGA Flip Zero elektronisk vibrasjon
Anonymous - 2. dec. 2023
Selve produktet er mer behagelig enn en vanlig lommefitte (Riley Reid Utopia) Produktet er også mye enklere å rengjøre og tørke igjen. Utseendet får det til å se ut som kunst eller en dyr duftende luftfrisker. Vibrasjonene er tilfredsstillende Rotasjonen er noe du må venne deg til, spesielt hvis du er omskåret, men med litt vannbasert glidemiddel er rotasjonen utrolig behagelig, med både vibrasjon og rotasjon samtidig er det en dobbel glede + Du kan trykke på sidene for å bruke vakuum, noe som kan gi enda større stimulering hvis du trenger det. I størrelse ligner den på en vanlig tenga, men x2 på grunn av motoren som har vibrasjoner og rotasjon, kan den virke stor. Det er ganske støyende, men det er bare å forvente med en kraftig vibrasjon og rotasjon Men dette er sannsynligvis det beste onaniproduktet jeg har prøvd så langt, jeg kan absolutt anbefale dette, da det absolutt ikke er vanskelig å komme i mål. For nye kjøpere vil jeg absolutt anbefale Tenga fremfor andre onaniprodukter, som jeg skrev i begynnelsen, Tenga er mykere, lettere å rengjøre og har vakuum og (Vibrasjon + Rotasjon) er bare en ekstra godbit der du bare holder den og den gjør alt for deg.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

TENGA Flip Zero Electronic Vibrotation Handjob-Maskin

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 5 495,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful