Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Flip Zero Onaniprodukt var 1

Oversikt

Kast deg ut i Flip Zero sitt stimulerende indre, som består av riller, forhøyninger og flere deilige lag. Onaniproduktet fra TENGA er en forbedring av designet i de populære Flip-produktene. Den sømløse åpningen forhindrer at glidemiddel forsvinner inn i sprekker og enveisventilen danner et kraftig vakuum som tar deg hele veien til orgasme.

Det intrikate mønsteret på innsiden av den myke hylsen byr på flere deilige sensasjoner, især når du påfører et lag vannbasert glidemiddel for ekstra god gli. Klem sidepanelene for å justere stramheten og det pirrende vakuumet.

Smarte Flip Zero kan åpnes helt opp, slik at du kan gjøre produktet enkelt rent. Vask det med vann og mild såpe eller sexleketøysrens for å bevare den gode hygienen. Dekselet fungerer dessuten som et tørkestativ, så det er lett å få onaniproduktet tørt.

TENGA er kjent for sine stilfulle og brukervennlige produkter som ikke ligner på vanlige sexleketøy. Hylsen i Flip Zero er laget av kvalitetsmaterialer og var tidligere kun tilgjengelig på det japanske markedet.

MerkeTENGA
Sub-brandFlip Zero
Produkt vekt (g)470
InkludertOppbevaringsboks, Prøve med glidemiddel
Full lengde (cm)18
Indre dybde (cm)14
Diameter (cm)6
Indre diameter (cm)5
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeElastomer
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU15660
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra
K - 18. jul. 2021
Har hatt den lenge nå og brukt den mye, er like hel og effektiv. Savner å kunne styre vakum trykk, men i det store og hele helt konge
Best
Mr.m - 11. mar. 2021
Beste produktet jeg har prøvd! Kunne vært litt dypere, men det funker. Masse glidemiddel anbefales. Grei å gjøre ren
Mmmm..
Per - 19. dec. 2019
Den mannen som ikke kjøper denne må være stein dum! Den dama som kjøper denne til mannen må være enda dummere!
Veldig bra!
Knut - 5. aug. 2019
Det var en svært positiv opplevelse å teste denne. Jeg kan ikke sammenligne med tilsvarende produkter siden jeg ikke har testet andre, men denne ga en svært naturtro følelse.
Fantastisk produkt
Kotek - 6. apr. 2018
Har hatt dette spennende produktet i 6 måneder nå, og er kjempe fornøyd! Det er alltid like pirrende å penetrere og stryke seg med den. Kan anbefale dette produktet på mitt sterkeste! (Det eneste problemet er at man må kjøpe glide middel for produktet for å kunne bruke den riktig. Dette kan koste litt ekstra over tid, men produktet i seg selv er fantastisk!)
Ikke veldig holdbar...
Ungkar - 9. aug. 2017
Produktet ser fint ut på bilde og på video på youtube. Når man pakker opp ser produktet veldig delikat ut, og det innbyr til bruk. Ideen med å flippe andre veien gjør at den føles bedre under bruk. Silikonmaterialet er supert og overgår ekte vare! Sorry damer, her kommer dere til kort. Synd den ikke kan holde rundt deg... Desverre er rengjøring et problem. Ikke at den ikke kan vaskes, for det kan den, og gjerne med såpe og vann som produsenten anbefaler. :) Problemet er det tynne og spinkle plast-skjelettet som utgjør henglsene i flippemekanismen. Etter et par gangers skrubbing, brakk det første hengslet, og et par ganger etter brakk det andre. Når disse brekker står det spisse plasptigger ut av silikonet, som gjør produktet ubrukelig med mindre du "opererer" litt på det. I tillegg var løsningen med å "henge opp" produktet til tørk etter vask en god ide, men vedkommende som har konstruert denne, burde hatt seg en på tygga. For å få denne til å stå på "tørkestativet" som illustrert i bruksanvisningen, må en være 1. klasses balansekunstner, i tillegg til å ha uendelige mengder tålmodihet. Og skulle det være et vindpust fra et vindu eller liknende, så deiser den over ende. Endte opp med å legge min flatt til tørk... Veldig deilig produkt - Elendig konstruert - Svært kort levetid... ...Desverre.
Utrolig bra
Jack - 2. aug. 2017
Dette onaniprodukt er helt fantastisk. Jeg har en fleshlight fra før, og de kan ikke sammenliknes. Jo en fleshlight er bra også, men denne er bedre og enklere å rengjøre. Har brukt den hver dag siden jeg fik den, noen ganger 2-3 ganger om dagen. På visse punkter er den bedre enn den ekte vare
Eksplosiv orgasme!
Pingu - 28. jul. 2017
Første onaniprodukt og er meget fornøyd av produktets kvalitet. Denne leverer en stram sug når du presser ut lufta. Føles som en blowjob. Innvendig er skikkelig deilig og pirrende silikon. Lett å vaske og tørke. Anbefaler å bruke Tenga Hole Lotion REAL! Føles som å være inne.
Det beste onaniproduktet noensinne!
Kenneth - 14. jul. 2017
Jeg har prøvd 3 forskjellige Fleshlights, Tenga Eggs og den tidligere modellen Tenga Flip Hole. Tenga Flip Hole ZERO er uten tvil det beste onaniproduktet jeg har prøvd. Følelsen er så realistisk, det føles fantastisk når man klemmer sammen på produktet, slik at det strammer rundt penis. Jeg vil bare si: Kjøp den!
Utrolig
Anonymous - 1. sep. 2022
Når du nå leser anmeldelsene, skal jeg ikke forklare hvordan det føles å motta en BJ og å ha sex samtidig!!!! Alt jeg kan si er ikke nøl med kjøpet. Glem prisen, lite vil slå TENGA Flip Hole Zeros orgasmiske følelse. Tips: Skyll den (henne) grundig før bruk og selvfølgelig også etter bruk!
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk

TENGA Flip Zero Onaniprodukt

Relaterte produkter
TENGA Hole Lotion REAL
kr 189,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 994,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful