Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA U.S. Original Vacuum Cup Masturbator var 1

Oversikt

TENGA U.S. Original Vacuum CUP er en stilig masturbator for menn. Den gir deg følelsen av en ekte blowjob.   Den er utviklet for deg som synes Original Vacuum Cup er litt for liten. Ventilen på toppen av koppen lar deg kontrollere vakuumet rundt penisen din.   Den er utviklet for engangsbruk, men hvis du benytter deg av et kondom er det mulig å gjenbruke den. Husk å bruke mer glidemiddel når den skal brukes igjen.    Produsert i Japan, hvor kvalitetsstandarder er meget høye.   TENGA U.S. Original Vacuum CUP vant en EROTIXXX pris for beste sexleketøy for menn i oktober 2011.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mindblow!
Langemann - 24. apr. 2020
Jeg har kjøpt mine fleshlights opp gjennom tiden, men har aldri helt hatt sansen for det.. Men dette tar kaka! Følelsen når jeg stakk den inn var følelsen av en munn, jo lenger ned den gikk, jo mer spennende ble det, veldig realistisk, mottok den ferdig smurt inn med glidemiddel! Pirrende, realistisk og passer faktisk ypperlig!
Hold my beer
Chris - 6. nov. 2020
Dette fine lille produktet kom litt ved en tilfeldighet, men jeg angrer ikke! Jeg har brukt produktet alene og sammen med min kone. Hun var i stand til å bygge opp orgasmen min på en måte jeg aldri har opplevd fųr, pluss at hun ble helt forelsket når hun så hva det gjorde med meg. Prųv det!
0
utmerket
A. - 4. dec. 2019
Veldig gųy og virkelig sexy fųlelse. Sannsynligvis fųrste gang jeg har opplevd den samme kraftige orgasmen som med sex. På ingen måte skuffet!
0
fungerer feilfritt
Sipa - 14. jul. 2019
Jeg synes det er et ganske bra produkt som jeg har fått, og spesielt når man tenker på prisen
0
Veldig bra!
Mik - 2. dec. 2018
Veldig bra En skam at du bare kan bruke den noen få ganger.
0
Tega Ultra Størrelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig bra
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fungerer for
Anonymous - 13. mar. 2024
Kan brukes til noe. Engangsbruk En meningsløs sløsing med plast.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Første onaniprodukt
Anonymous - 11. jan. 2019
Wow... Dette var mitt første onaniprodukt som jeg har kjøpt. Jeg kjøpte Ultra Size-modellen nettopp fordi jeg trodde opplevelsen ville være litt mildere eller løsere. Imidlertid syntes jeg dette var veldig stramt, til tross for navnet. Det rev raskt kondomet som ble brukt på grunn av dette, en følelse som utløser en følelse av skrekk i ens sinn. Den lager fløytelignende lyder når du pumper inn i den. Hvis du lett blir distrahert av lyd eller hvis du bor sammen med mennesker du absolutt ikke vil dele dette øyeblikket med, er det verdt å vurdere før du kjøper. Bortsett fra dette ga produktet et stort øyeblikk av nytelse som definitivt gir gode gamle hender veldig hard konkurranse. Produktet er veldig enkelt å bruke. Det er bare å skru av lokket og sette i gang! Innsiden leveres rikelig med smøremiddel fra fabrikken, men jeg anbefaler at du eventuelt bruker ditt eget smøremiddel, da dette tørket raskt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Det er OK
Anonymous - 13. mar. 2024
Da jeg bestilte dette produktet, hadde jeg helt gått glipp av at det var et engangsprodukt. Det var fint de få gangene jeg brukte det, men det er definitivt ikke verdt prisen (selv med rabatten). Hvis du har råd til å kjøpe flere, kjøp en ordentlig leke som kan brukes flere ganger.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ha det hyggelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott å bruke, men hvis du ikke er stor, bør du ikke velge denne.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

TENGA U.S. Original Vacuum Cup Masturbator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful