Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
TENGA Vacuum Controller sett var 1

TENGA Vacuum Controller sett

Relaterte produkter
Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00
Inkl. mva.
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 829,00kr 704,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

TENGA Vacuum Controller er et tilbehør du kan sette på din Tenga Cup, og videre gir fornemmelse av en sugebevegelse rundt penis.

Den er enkel å benytte: sett batteriene i den øverste, runde delen, sett den på din onanikopp fra TENGA og slå den på. Kombinasjonen av det sleevet du har i din TENGA-kopp og vakuumet som dannes i tilbehøret skaper sammen en sugende bevegelse, og gir en ekstra pirrende opplevelse. Vi anbefaler at du bruker masturbatoren din som du normalt gjør, ved å bevege den opp og ned om penisen. Du vil stadig kunne kjenne vakuumet som et frekt supplement til helhetsopplevelsen. Hvis sugefornemmelsene blir for intense underveis, trykker du enkelt på "Release Button", så frigjør produktet en ventil og vakuumet frigis. Med Vacuum Controlleren får du to forskjellige vakuumenheter: en til de originale koppene og en til U.S.-modellen. TENGA Vacuum er ikke vanntett, så du kan ikke ta den med i dusjen. Selve adapteret rengjøres best med en tørr, ren klut. Bemerk at TENGA Vacuum Controller bruker fire stk. AAA-batterier som ikke følger med i pakken, men kjøpes separat. Vacuum Controller passer til Original Vacuum Cup, U.S. Original Vacuum Cup, Original Vacuum Cup Cool Edition og TENGA x Keith Haring Original Vacuum Cup.

MerkeTENGA
Sub-brandCUP
Produkt vekt (g)380
InkludertMastubatorhylse, Størrelse adapter
Strømkilde4 x AAA (Ikke inkludert)
PrimærmaterialeABS-plast
FargeSvart
Språk på emballasjeKinesisk, Spansk, Fransk, Engelsk, Tysk
SKU14841
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mmm :-)
Kristian - 20. oct. 2019
Tenga Vacuum Controller-sett med tilhųrende koppoverraskelser. Jeg vil nesten si at det overgår ekte vare. Fųlelsen av suget og din egen kontroll over intensiteten oppnås sjelden med en fysisk partner. Jeg synes det er et utmerket leketųy for menn som ųnsker å kontrollere stimuleringen av sin helligste kroppsdel. :-)
0
Suger godt
Lasse - 14. may. 2017
Controller suger veldig godt og det er pirrende å stikke en serlapp penis inn i den og bli sugd inn, noe som også gir en ereksjon. Jeg tror det ville vęrt veldig bra hvis du har problemer med å bli hard. Problemet er bare at det fortsetter å suge, og du må slå det av og på med knappen for å gli inn og ut. Tenk om den gjorde det selv. Og så er det det med sug...at det faktisk vil produsere små bloduttak fra hodet hvis det får lov til å bare suge. Det gjųr ikke vondt, men ... kjųp det hvis du vil ha et sug eller vil bli skikkelig hard.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful