Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA x Keith Haring Original Vacuum Cup Masturbator var 1

Oversikt

TENGA x Keith Haring Original Vacuum CUP er en spesialutgave av TENGAs populære Deep Throat Cup som er utviklet i samarbeid med The Keith Haring Foundation og dekorert med Keith Harings tegninger. Denne Vacuum Cup har samme form som den prisvinnende Original Vacuum Cup som i oktober 2011 mottok en Erotixxx Award og ble kåret som det beste sexleketøyet for menn. Den stilrene Keith Haring Original Vacuum Cup gir samme følelse som en blowjob og gjennom en ventil i toppen kan du selv styre vakuumtrykket i cuppen, som gir en sugende følelse. Den er av hygieniske grunner designet for engangsopplevelser. Bruk eventuelt kondom og ekstra glidekrem så kan den brukes flere ganger. TENGA er produsert under høye kvalitetskrav i Japan.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
M U S T have!
Kiki - 13. dec. 2017
Dette er mannen min sitt nye favorittleketøy! Perfekt måte å gi ham en blow job på selv når du er langt unna, spicer opp video-leken. Et must for alle i avstandsforhold, men også en pirrende liten overraskelse man kan sende med ham på jobbkonferanse, guttetur eller liknende. Pluss for at den er enkel å bruke, og ikke krever noen rengjøring. Sinful er også råest på pris på alle de fantastiske Tenga-produktene, så jeg bestilte mange for å få gratis frakt, og det er det smarteste jeg har gjort - mannen min ble svært takknemlig ;) Jenter - sliter dere med å holde mannens ønskede tempo når dere runker ham så er både denne og onanieggene til god hjelp, og en sexy måte å ta styringa på. Quickshot er også en ypperlig måte å spice opp bj-en med.

TENGA x Keith Haring Original Vacuum Cup Masturbator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful