Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
The Tower Erection Enhancer Penisring og Analplugg var 1

Oversikt

Master Series gir deg her en strålende mulighet for ekstra stimulering rundt penis og anus under samleie og onanering. The Tower Erection Enhancer Penisring og Analplugg er laget i et lekkert materiale som er mykt og fleksibelt. Penisringen kan strekkes, og styrker ereksjonen din så den blir fyldigere og hardere. Imens gir den delen av ringen som går rundt pungen en svært pirrende følelse, fordi den virker som en ball stretcher som trekker pungen nedover. Sist, men ikke minst gir den innebygde analstaven på The Tower deilig stimulering bak. Du bør alltid bruke en god, vannbasert anal glidekrem sammen med The Tower, slik at innføringen blir mer behagelig og leken mer levende. The Tower Erection Enhancer Penisring og Analplugg er laget av kvalitets-TPR, og selve penisringen kan strekkes fra 3 cm til 4,5 cm i diameter. Slik gjør du: Start med å plassere ringen rundt penisroten. Deretter setter du den rundt pungen. Til slutt fører du analpluggen inn. Merk: Det krever litt øvelse å få The Tower til å sitte som den skal, så vi anbefaler den til deg som allerede har erfaring med å bruke penisringer.

MerkeMaster Series
Produkt vekt (g)93
Full lengde (cm)11
Innførbar lengde (cm)11
Diameter (cm)3.5
Indre diameter (cm)3
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPR
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Italiensk, Russisk, Nederlandsk
SKU14424
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tett, men vanskelig å få på
Hansen - 2. jan. 2015
Tårnet lover tre gleder på en gang, og selv om det er ett produkt, presterer de forskjellig. Penisringen sitter stramt, og uten mye tidligere erfaring vil jeg si den sitter veldig stramt, noe som betydde en veldig deilig ereksjon ;) Testikkelstrekkeren sitter enda strammere og var veldig vanskelig å tre rundt begge tetiklene. Etter noen smertefulle forsųk lyktes det (reflektert i 'enkel å bruke'-score), men etter det sitter Tower veldig bra! Mine erfaringer er at testiklene kunne strekkes enda lenger ned, kanskje med enda en testikkelstrekker, men sammen med penisringen fųles det som om man tar ett produkt på som bare må forbli på hele dagen :) Analpluggen er liten og fųles litt usynlig i forhold til intensiteten du får rundt penis og testikler. Den sitter rett inn bak, men sitter så tett inntil kroppen at det ikke er lett å få den 'inn og ut'. Igjen kan en separat plugg vęre lųsningen, eller alternativet kan vęre Rogue Erection Enhancer, som er litt stųrre. Generelt er TPR-materialet fint og mykt, men vanskelig å bruke med vannbasert glidemiddel, da dette tųrker ut. Dette fikk TPR-materialet til å 'gni mot huden', noe som ikke fųltes så fint.
0
Ekstremt hyggelig!
John - 25. jan. 2016
Jeg har hatt min en stund, og dette gir utrolige orgasmer! Ett hull for pungen og ett hull for penis, men hvis du vil ha det hardere, kan du putte inn hele i et av hullene. Et materiale som på en måte er mykt, men samtidig også hardt, som jeg personlig liker veldig godt, med mye press rundt penis men ganske skånsom når den fųres inn i analåpningen. Anbefales!
0
Stiv
Anonymous - 2. dec. 2022
Staheten merkes helt til slutten!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Passformen er dårlig
Anonymous - 7. jul. 2022
Når det gjelder kuk og baller, sitter den godt, men når de to tingene er på plass, fungerer ikke den tredje tingen. Hvis du beveger deg bare litt, faller den ut. Akkurat den delen kunne vært litt lengre, slik at den kunne holdt seg på plass. Materialet er også litt for mykt for denne typen ting, det kan være vanskelig å få det til å sitte.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

The Tower Erection Enhancer Penisring og Analplugg

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
Sinful Soft Comfort Analdusj
kr 319,00kr 239,25
Inkl. mva.
kr 529,00kr 423,20
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful