Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Titanmen Stretch Cock Cage Penisring var 1

Oversikt

Titanmen Stretch Cock Ring er elastisk og passer til de fleste. Penisringen har en indre diameter på 2,6 cm og en lengde på 5 cm, som kan stimulere kvinnens skjedeåpning ved inn/ut bevegelser. En penisring vil gi deg en hardere og fyldigere ereksjon. For å sikre at den sitter riktig og at du oppnår optimal nytelse anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virker ikke
Aj - 31. aug. 2019
du må ha en veldig tynn penis for å klare å tre på, den ble kastet dessverre.
0
Titanmen Stretch Cock Cage Penis Ring
ABC - 19. may. 2014
Utmerket produkt. Kjųpte to - og det ser ut til å vęre en ganske komplementęr opplevelse, forstår jeg ;-) Og stemmene er: Generell vurdering = 5 Materiale og kvalitet: Hvis produktet er enkelt å bruke = 5, den indre diameteren i bunnen - men det har også sine fordeler. Glidemiddel er et must. Komfort og passform = 5 Orgasmegaranti = 5 - et virkelig godt produkt for både mann og kvinne.
0
Jeg bruker den konstant
Alexander - 10. nov. 2019
Jeg er fornųyd med produktet, bruk det til å strekke pungen. Og partneren min er superfornųyd med det og starter når jeg tar henne bakfra og hun kjenner ballene mot klitoris
0
Påfųr jevnt!
David R - 23. sep. 2018
Siden jeg kjųpte denne, er den på hver gang jeg leker. Det fųles veldig deilig med noe som strekker ut pungen, jeg elsker den fųlelsen. Den er litt vanskelig å tap på helt til du lęrer deg teknikken. Materialet er kanskje ikke det beste, og jeg frykter at det ikke vil vare året ut. Det er synd, for jeg liker den veldig godt. Kjųp!
0
Fab
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte erstatningskulebårer x3 som jeg sitter min. Den gamle. Jeg savnet den. De nye er strålende. En sterk, mer elastisk stil... Telly bra. Stram... Krever en forsiktig hånd. Av
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk

Titanmen Stretch Cock Cage Penisring

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful