Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Trinity Vibes Glidemiddel Applikator var 1

Oversikt

Leter du etter det perfekte tilbehøret til frekke klinikkleker? Med glidemiddel applikator-settet fra Trinity Vibes kan leken kommer til over alt. 

I beste sykehusstil kan dere trekke favorittglidemidlet opp i applikatoren og utføre presisjonssmøring både analt og vaginalt, selv når leken er godt i gang og plassen er trang.

Glidemiddel applikator-settet består av 1 applikator og 2 ekstra rør. Det attraktive og praktiske designet gjør applikatoren enkel å håndtere.

Slank utforming for behagelig innføring og rask rengjøring.

MerkeTrinity Vibes
Produkt vekt (g)12
PrimærmaterialeABS-plast
FargeBlå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU16860
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Som forventet
Scout - 4. jun. 2022
Denne gjør jobben. Enkel å fylle med glidemiddel, enkel å føre inn og enkel å applikere. Og til slutt enkel å rengjøre. Ved å fylle på med glidemiddel fra innsiden gjør det at innføring av leketøy blir enda enklere og mer behagelig.
Veldig nyttig for ekstrem lek
jass - 31. aug. 2020
Nyttig for alle typer leker, men enda mer til ting som fisting, store innlegg osv., hvor du trenger mye smųring.
0
Går som smurt
Dok - 22. aug. 2018
Fordelen med å bruke en applikator er tydelig fra forrige anmeldelse, som sier: "... gjųr det veldig enkelt å få glidemidlet inn der du trenger det.” Personlig bruker jeg applikatoren analt, gjerne i forbindelse med "Icicles no 14 Glass Massager". Det nevnte sexleketųyet er laget av Pyrex-glass som tåler all slags glidemiddel. Jeg foretrekker silikonbasert glidemiddel. Jeg har prųvd begge Sinfuls applikatorer, fra både 'Trinity Vibes' og 'Kinklab'. Trinity Vibes er favoritten, av fųlgende grunner: 1. Toppen er utformet som en fingerlųkke, som gjųr gjųr det enkelt å bruke produktet med én hånd. 2. Tverrgrepet på rųret er mindre klumpete, og kommer ikke "over" der det er trangt om plassen. 3. Begge merkene fungerer like bra og har samme levetid. 4. Trinity Vibes er 20 DKK billigere. Dette er en vinn-vinn situasjon: Mer komfortabel ergonomi, samme funksjon og holdbarhet og lavere pris. Jeg forstår ikke hvorfor begge merkene leverer et sett bestående av 1 applikator og 2 ekstra rųr. Det er min erfaring at dersom man bytter sprųyten fra originalrųr til reserverųr, belaster det sprųyten og så mye at det likevel ryker kort tid etter. Man kan få problemer hvis den tynne delen av sprųyten ryker eller pakningen lųsner fra stangen. I begge tilfeller fųrer det til at man ikke kan bruke applikatoren. Det hadde vęrt en bedre idé å selge 2 applikatorer og 1 reserverųr. Da kunne man dele opp settet i «En i bruk og en i reserve», eller «Hans og hennes» eller «Foran og bak». Uavhengig av dette er jeg en ivrig bruker av Trinity Vibe-applikatoren, som jeg gjerne vil anbefale. Med vennlig hilsen Doc
0
Må ha
Hjul - 26. feb. 2018
Disse sprųytene gjųr det veldig enkelt å sprųyte inn glidemiddelet der det trengs Kan absolutt anbefales.
0
Godt produkt
Anonymous - 9. jul. 2022
Godt produkt som gjør det det lover. Noe liten i hånden, men gjør jobben sin med bravur i rumpa. Et must for et hyggelig kinky øyeblikk.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Perfekt for anal lek
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott produkt som gjør anal lek mye mer behagelig. Gjør det enkelt å sørge for at det er rikelig med smøring der det trengs. Selve stempelet virker imidlertid litt skjørt, så det er lurt å smøre det med glidemiddel før du setter det inn i sprøyten.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Trinity Vibes Glidemiddel Applikator

Velg Farge:
kr 139,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful