TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

BDSM Tilbehør

Få enda mer ut av de kinky lekene med BDSM tilbehør. Vi har et stort utvalg av bondage og SM tilbehør som kan gi dere bedre sex og enda frekkere opplevelser. Velg blant annet mellom flere varianter av fisting lube og bedøvende glidemiddel.

Mest solgte produkter

BDSM tilbehør - Gjør de kinky lekene enda bedre

Hvilke typer BDSM tilbehør finnes?

BDSM tilbehør er et vidt begrep som dekker mange forskjellige produkter. Den ene tingen de alle har til felles er at de gjør fetisj leken enda gøyere. Det betyr at de er laget for å forbedre opplevelsen din når du bruker BDSM leketøy

Her hos Sinful tilbyr vi et bredt utvalg av forskjellig BDSM tilbehør, og sørger for at du kan finne alt du trenger. Vi tilbyr en rekke forskjellige glidemidler, massasjeoljer og mye mer. Du finner alt du trenger for å forbedre produktene du bruker nå for tiden, og ta opplevelsen til et helt nytt nivå.

Bla gjennom utvalget vårt av BDSM tilbehør og finn det du trenger her. Enten du bruker dem til gøy sololek eller vil dele opplevelsen med en partner, er det noe for deg. Du kan lese en mer detaljert beskrivelse av hvert produkt i kategorien på hver av sidene deres. Her finner du mer informasjon om hvordan du bruker dem og hvilke ulike muligheter og funksjoner de har.

Gjør sexopplevelsen din bedre med bondage tilbehør

BDSM har blitt mye mer populært de siste årene, og det er nå noe de aller fleste har prøvd - enten det er hardcore eller ikke. Denne typen seksuell aktivitet er kjent for å inkludere fetisj-produkter for å gi en annen opplevelse enn vanlig. Når du bruker disse produktene, trenger du ofte noe tilbehør for at de skal virke perfekt. Det er her bondage tilbehør kommer inn i bildet. Det er produkter som er ment for å forbedre lekene du bruker til fetisj leken din.

La oss si at du bruker en xl dildo eller driver med fisting. Her kan du bruke en spesiell type glidemiddel for å gjøre det lettere og mer behagelig å føre inn produktet. Dette er et eksempel på bondage tilbehør du kan finne på denne siden.

Du kan også finne bondage tilbehør som forbedrer effektiviteten til et produkt eller gir det en ny funksjon. Det kan for eksempel være en forlengelsesstang til en sexmaskin, et sverdhåndtak til dildoen din eller til og med spesielt rengjøringsutstyr.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful