TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Tryskyn The Tru Ride Dildo 20,3 cm var 1

Tryskyn The Tru Ride Dildo 20,3 cm

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Er du klar til en svært potent og realistisk dildo som er så tett på den ekte varen som mulig? Så har amerikanske Doc Johnson svaret, med The Tru Ride dildoen på 18 cm. 

Her får du både ekstra lengde, pirrende fylde og mange livaktige detaljer som et glatt penishode, markerte årer langs skaftet og myke testikler som du kan nyte når du tar den fulle lengden helt i bunn. 

Dildoen er laget av det fantastiske materialet Dual Density TruSkyn, som med sin fleksible men faste kjerne sørger for optimal stimuli og samtidi har et mykt ytre, som føles akkurat som ekte hud. 

Uansett om du bruker The Tru Ride til tilfredsstillende sololek eller du og din partner leker med den i et seletøy, så er det gode sjanser for at dette blir et vanedannende bekjentskap.

Luktfri og i allergivennlig silikon, som raskt opptar din egen kroppsvarme og derfor sikrer en ekstra nytelsesfull opplevelse. Produsert i USA.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful