Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
We-Vibe 3 Parvibrator med Fjernkontroll var 1

Oversikt

Den populære og testvinnende parvibratoren, We-Vibe 3, er nå utgått, og har blitt erstattet av den forbedrede versjonen We-Vibe 4 Plus. We-Vibe 4 gir deg og din partner enda mer nytelse og stimuli, samt enda flere lekemuligheter.

Finn We-Vibe 4 Plus og masse annet sexleketøy fra We-Vibe her.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
glede for 2
Anonymous - 13. mar. 2024
En fantastisk liten innretning for både meg og henne. Tar litt tid å venne seg til, men etter det er det bare stillaset som stopper. Ps! Kan også brukes som teaser når man er ute og går. Skaper rett og slett en ny dimensjon på soverommet.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Jøss
Anonymous - 1. dec. 2015
Jeg har aldri sett henne bli så begeistret for et sexleketøy før! Det var litt vanskelig å veksle mellom de ulike vibrasjonene, både direkte på dingsen og med fjernkontrollen, men det oppveies lett av måten hun tenner på.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Nesten alle 5s....
Anonymous - 7. nov. 2012
WOUW, sier jeg bare. Jeg har først nå prøvd å få orgasme under samleie og har (nesten) blitt avhengig av det ;-) Vi liker begge resultatet og er til og med glade for at den er så diskret når den står i ladestasjonen. Den eneste ulempen er at fjernkontrollen ikke fungerer helt så bra som man kunne håpe. Men til tross for det er den vel verdt pengene :::
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Per orgasme
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er det vakreste paret vibratorer, det gir orgasmer på rad. Jeg kunne ikke leve uten denne fantastiske lille tingen. Og det er så smart at det passer i vesken din. For en fantastisk oppfinnelse. Det burde finnes flere av disse.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Det beste som har skjedd i forholdet vårt.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg hadde spesielt mistet lysten på sex. Det virket som om dagene og kveldene gikk med til barn, klesvask og matpakker. Kjæresten min og jeg gikk inn på nettet sammen og fant ut at vi hadde en vibe 3. Den måtte virkelig få fart på lysten min. We vibe 3 er perfekt til forspill og elskov. Vi klager absolutt ikke på forholdet vårt nå, spesielt ikke kjæresten min, som sier at den er verdt hver eneste krone etter at han fikk kjæresten tilbake. Den er fantastisk, spesielt for oss med barn som egentlig ikke vil bruke sengen til noe annet enn å sove. Som kvinne får du lystene dine tilbake. Det er stille og vibrasjonene er utmerkede. Materialet er veldig fint, og du føler definitivt ikke noe ubehag når du bruker we vibe 3 + det er superenkelt å rengjøre. Den er også oppladbar, og ladestasjonen er flott for å gjemme we vibe 3 ut av veien. slik at andre ikke kan se hva det er. Anbefales på det sterkeste for alle par.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Skuffet
Anonymous - 13. mar. 2024
We Vibe er en flott leke for én person, men under lek kan den fort bli en kilde til frustrasjon fordi den lett kan løsne. Materialet samler lett støv. Den krever mye glidemiddel rundt om for å unngå at huden blir irritert av de mange vibrasjonene. We Vibe egner seg ikke særlig godt til offentlig bruk, da den ikke fester seg så godt igjen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Gode vibrasjoner
Anonymous - 7. feb. 2013
We-Vibe 3 gjør virkelig jobben sin godt. Den er lett å plassere riktig, og selv om hun måtte venne seg til følelsen av å ha den inne i seg samtidig med penis, har det alltid vært en ekstremt god opplevelse for oss begge - det eneste problemet har faktisk vært at det er vanskelig for mannen å få noe ut av å roe ned litt hvis han vil utsette komme litt fordi vibrasjonene er så fine, så det krever at man i hvert fall har fjernkontrollen for hånden så man kan skru den av også. Vibrasjonene er veldig kraftige, og spesielt når den går for fullt, er orgasme nesten uunngåelig for henne. Fjernkontrollen er imidlertid ikke fullt så bra - du må trykke mye mer enn du forventer før du kan være sikker på at den vil reagere - og det er litt irriterende at det ikke er en enklere måte å bare slå på / av med fjernkontrollen (du kan holde den i 2 sekunder, men igjen, det er litt usikkert fordi du må trykke mer enn du tror), noe som betyr at du ikke har den kontrollen du ønsker hvis du bruker den til erting. Samlet sett vil jeg absolutt anbefale We-Vibe, fordi den føles fantastisk for begge parter i bruk, men hvis du kjøper den fjernstyrte versjonen bare for fjernkontrollens skyld, bør du i det minste være forberedt på å bruke litt tid på å øve med den før du kan bruke den optimalt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Er bare så nydelig
Anonymous - 9. jul. 2013
Det er et flott produkt som alltid gir en enorm orgasme. Det er flott at det følger med en lader, og det er fint at du ikke tenker på hva det er når det er i esken.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Strålende
Anonymous - 6. oct. 2015
En genial oppfinnelse som behager både kvinner og menn. Svært stillegående, men effektivt pirrende med sine vibrasjoner. Anbefales både til enslige kvinner og par. Sex foregår i stor grad mellom ørene, men en we-vibe 3 wireless vil gi de fleste en herlig orgasme.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Enhver kvinnes drøm
Anonymous - 3. jun. 2016
Alle kvinner bør ha denne i skuffen. Du kan nyte den sammen med partneren din, men den er absolutt verdt å bruke alene. Selv om den er enkel, er den veldig allsidig, og det er bare fantasien som setter grenser. De beste anbefalinger herfra!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

We-Vibe 3 Parvibrator med Fjernkontroll

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful