TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
TESTVINNER
We-Vibe Bond Vibrerende Penisring var 1

We-Vibe Bond Vibrerende Penisring

På lager

Levering: 2-5 hverdager

1 295,00 kr
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.

Oversikt

My name is Bond, We-Vibe Vibrerende Penisring Bond, og du vil føle deg både shaken OG stirred etter å ha lekt med de 10 innebyggede vibrasjonsmønstrene (og et ubegrenset antall med We-Vibe App'en). 

Den silkemyke silikonringen kan på ingen måte sammenlignes med en vanlig penisring. Den er laget for å sitte komfortabelt rundt penisroten hele dagen.

I ekte undercover ånd er den så lydløs at den knapt kan høres. Dermed kan du ta den med og gjør en ellers ordinær dag ganske så ekstrardinær. Se hverandre dypt inn i øynene, eller møt hverandres blikk fra den endre siden av rommet og bruk fjernkontrollen eller appen til å skifte mellom de ulike vibrasjonsmønstrene og intensitetene. Nyt synet av partneren din som blir vill av begeistring. 

Er dere i et avstandsforhold, kan dere styrke intimiteten mellom hverandre ved å gi hverandre pirrende oppmerksomhet via appen. Her kan dere også designe deres helt personlige vibrasjonsmønstrene, og få det akkurat slik dere likere det best. Ta kontrollen over partneren din uansett hvor du befinner deg i verden, enten på den andre siden av jordkloden, eller fra den andre siden av sofaen. Leken kan gjerne fortsette i det våte element, for herligheten er også vanntett. 

Etter et deilig mission accomplished, kan ringen enkelt rengjøres med varmt vann og en mild såpe, eller med en sexelektøysrens. 

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful