TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
We-Vibe Gala Appstyrt Klitorisvibrator var 1

We-Vibe Gala Appstyrt Klitorisvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Gi deg selv eller din partner den helt store nytelsesopplevelse og skjem bort klitoris med effektive vibrasjoner med We-Vibe Gala Klitorisvibrator. 

Med den ergonomiske og silkemyke silikonvibratoren kan du pirre klitoris fra to sider med separate motorer i de to 'ørene', som kan styres individuelt. Du kan dermed nyte to vibrasjonsprogrammer på samme tid, eller få dobbelt opp med ditt favorittprogram fra begge sider. 

Uansett om du skjemmer bort deg selv, er sammen med en partner i dobbelsengen eller befinner dere i hver deres verdensdel, kan dere leke dere gjennom de eksisterende 10 vibrasjonsmønstrene, eller skreddersy personlige favoritter via den gratis We-Connect appen. 

Gala er vanntett, så den kan bringes med til frekk lek i dusjen eller badekaret, og den opplades enkelt via USB-kabelen som følger med. 90 minutter med oppladning gir hele 120 minutter med frekk lek. 

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful