Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
We-Vibe Gala Appstyrt Klitorisvibrator var 1

Oversikt

Gi deg selv eller din partner den helt store nytelsesopplevelse og skjem bort klitoris med effektive vibrasjoner med We-Vibe Gala Klitorisvibrator. 

Med den ergonomiske og silkemyke silikonvibratoren kan du pirre klitoris fra to sider med separate motorer i de to 'ørene', som kan styres individuelt. Du kan dermed nyte to vibrasjonsprogrammer på samme tid, eller få dobbelt opp med ditt favorittprogram fra begge sider. 

Uansett om du skjemmer bort deg selv, er sammen med en partner i dobbelsengen eller befinner dere i hver deres verdensdel, kan dere leke dere gjennom de eksisterende 10 vibrasjonsmønstrene, eller skreddersy personlige favoritter via den gratis We-Connect appen. 

Gala er vanntett, så den kan bringes med til frekk lek i dusjen eller badekaret, og den opplades enkelt via USB-kabelen som følger med. 90 minutter med oppladning gir hele 120 minutter med frekk lek. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fucking dårlig
Oddgeir - 29. jul. 2023
Ingenting av de produkter jeg har kjøpt hos dere fungerer, alt for svak vibrason!
Ser bedre ut enn den er
MrAzure - 28. nov. 2021
Kjøpte denne som gave til min fru. Det ble en stor skuffelse. Materialkvalitet og kvalitetsfølelse virker å være bra, men effekten som klitorisvibrator var meget skuffende. Mulig den fungerer best på kvinner med stor utstikkende klitoris. Det er ihvertfall ikke en vibrator for alle.
Spennende leketøy
Miss NO - 9. oct. 2020
Mykt materiale som gjør den veldig deilig. Utformet så den legger seg smidig inn til kroppen - den kan derfor stimulere hele området rundt klitoris. Vibrasjonsmulighetene er uendelige om du kobler den opp til appen - herfra kan det også gis tilgang til at en partner kan styre vibrasjonene. Du har selv kontrol over, hvor kraftige vibrasjoner partneren din kan gi deg - noe som en følsom klitoris vil verdsette, for motorerne i denne vibrator har kraft og styrke. Vibratoren funker veldig bra utenom appen også. Her gjør det enkle designet at det er lett å la seg rive med.
Jeg er fan!
Mette - 27. apr. 2020
Jeg er helt og aldeles fan av denne her.! Jeg har ikke rukket å prøve appen enda for jeg ville bare prøve den med det samme. Den har SÅ deilige materialer og utrolig enkel å bruke. Den passe bra i hånden og følger kroppen. Det er lett å finne knappene når man bruker den, uten at man behøver å ta den opp og se hvilken knapp som er hva. Og så til det viktigste - den gir fantastiske orgasmer, og er helt klart min nye favoritt! Love, love, love it!
Jeg er en fan!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er absolutt en fan av denne! Jeg har ikke fått prøvd appen ennå, jeg ville bare prøve vibratoren med en gang. Den er SÅ deilig i materialene og veldig enkel å kontrollere. Den ligger godt i hånden og passer til kroppen. Lett å bruke knappene selv midt oppi alt uten å måtte se på hva som er hva. Og det viktigste - den gir helt fantastiske orgasmer, og den ble min nye favoritt med en gang! Elsker, elsker, elsker den!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Over all forventning!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har allerede Satisfyer Pro 2 og Satisfyer Curvy 1+ og tenkte at ingenting kan slå dem. Men denne ble min nye favoritt, mer effektiv og mer komfortabel. I tillegg er den ganske stillegående, så det er også et stort pluss.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Wow
Anonymous - 13. mar. 2024
Orgasmegaranti for deg som liker utvendig stimulering!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Jeg er en fan!
Anonymous - 1. mar. 2018
Jeg er helt fan av denne! Jeg har ikke prøvd appen ennå fordi jeg bare ville prøve den med en gang. Den har bare SÅ flott materiale og er utrolig enkel å bruke. Den ligger godt i hånden og følger kroppen. Det er lett å finne knappene mens du bruker den, så du slipper å ta den opp og se hvilken knapp som er hva. Og viktigst av alt, den gir fantastiske orgasmer og er definitivt min nye favoritt! Elsker, elsker, elsker den!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Det beste jeg har prøvd!
Anonymous - 2. oct. 2021
Ja, tittelen sier alt, det er den beste jeg har prøvd!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Virkelig skuffende.
Anonymous - 11. mar. 2021
Produktet er virkelig skuffende. De 2 pirrende ørene treffer ikke på begge sider av klitoris, og dermed fikk jeg ikke mye glede av det. Selve vibratoren er ikke sterk nok for min smak. Så ingen orgasme her. Virkelig skuffet over produktet. Kan være glad for at jeg kjøpte produktet på tilbud til DKK 349,- og ikke full pris på DKK 999,-. Hvis du vil ha en vibrator med smell, er det ikke denne du skal kjøpe.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

We-Vibe Gala Appstyrt Klitorisvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful