Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
We-Vibe II Plus - Parvibrator var 1

Oversikt

Den populære og testvinnende parvibratoren, We-Vibe II, er nå utgått, og har blitt erstattet av den forbedrede versjonen We-Vibe 4 Plus. We-Vibe 4 gir deg og din partner enda mer nytelse og stimuli, samt enda flere lekemuligheter.

Finn We-Vibe 4 Plus og masse annet sexleketøy fra We-Vibe her.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Enkelt og komfortabelt
Anonymous - 13. mar. 2024
En av mine langtidsfavoritter, både alene og sammen med en mann. Ikke så mye til selve samleiet, men ofte til forspillet. Vibrasjonene har akkurat nok kraft, valgmulighetene litt for mye. Oppladbarheten er et absolutt pluss.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Krydre vårt tradisjonelle sexliv!
Anonymous - 4. oct. 2014
Mannen min og jeg syntes det var på tide å krydre sexlivet vårt med et nytt element. Vi leste om denne We-Vibe og bestemte oss for å kjøpe den. Den første gangen tok det litt tid å bruke den riktig, men etter et par gangers bruk er den et flott tilskudd til sexlivet vårt, og vibrasjonene i både klitoris- og g-punktsdelen er fantastisk stimulerende for både meg og ham! Anbefales på det sterkeste, bare sørg for å ha litt tålmodighet før du gir opp, det er verdt det.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Et levende lite vidunder!
Anonymous - 13. mar. 2024
Så mistenksomt på denne stakkars manicken da den kom i pakken. Måtte lades i 16 timer før bruk, noe som i utgangspunktet var nesten umulig å vente på. Prøvde det alene første gang, og jeg vil sannsynligvis anbefale det. Var litt bryderi før du fikk den dit og før du fikk sporet for å endre vibrasjonsmønsteret. Men så ....... for noen vibrasjoner! Både klitoris og g-punktet fikk sitt. Jeg vurderte seriøst å sykemelde meg dagen etter for å bli hjemme og leke. Prøvde den noen dager senere med mannen hennes og var nok mest bekymret for om den ville holde seg på plass når vi satte i gang. Ikke noe problem, den sitter der den skal selv når det går vilt for seg. Mannen likte den også, selv om jeg tror kvinnen får mest ut av den. Mannens bytte var nok at jeg ble så voldsomt opphisset at han kunne gjøre nesten hva som helst med meg uten å protestere. Jeg var helt oppslukt av vibrasjonene. Jeg tror du trenger å øve deg på den ultimate bruken av denne fantastiske lille vibratoren. At du da har det gøy i mellomtiden gjør ikke saken verre. Dyrt, men penger godt investert!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Bedre i teorien enn i praksis.
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjæresten min og jeg liker å prøve nye ting, og da vi fant denne prisvinneren, følte vi begge at den måtte prøves. For jenta føltes det bra når hun brukte den alene. Men hvis du har et litt skjevt kjønn, kan du være sikker på at det skyver leketøyet til side og gjør det ubehagelig for fyren og nøytralt for jenta, da det er halvt i veien for g-punktet i stedet. Materialet er av god kvalitet og det er veldig stille, men å få det på plass er veldig vanskelig og er en gymnastikkøvelse i seg selv.
Maskinoversettelse fra sinful.se
ok produkt
Anonymous - 7. nov. 2012
Det er litt tungvint å bruke. Du må bruke like lang tid på produktet som om du brukte kondom. Fordi den må være godt smurt med glidemiddel (inkludert mannens penis), ellers kan det være smertefullt å bruke den. Du må også holde på den under hele økten, ellers stimulerer den ikke på riktig sted. Men hvis du er modig nok til å holde fast i den, er det god stimulering for både mannen og jenta, da begge vil dra nytte av vibrasjonene. Og det er flere vibrasjoner å velge mellom.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Enkelt og oversiktlig.
Anonymous - 13. mar. 2024
For det første er det et flott sexleketøy for par, det er fantastisk og vil garantert gi deg en flott opplevelse. Den treffer midt i blinken når det gjelder å stimulere jentas klitoris og er fantastisk for mannens penis. Det er vanskelig å skrive dårlige ting om WE vipe fordi den er enkel å bruke, bærbar og veldig lett å rengjøre. En kul ting er at den også kan brukes som en dobbel dildo, dvs. den kan skyves opp i anus med den lille delen og den større delen kan skyves opp i fitta :) Det gir en god titt for jenta, og mannen kan være mammaen som bestemmer.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Litt skuffende
Anonymous - 13. mar. 2024
Dessverre levde ikke produktet opp til forventningene våre. Produktet er en slags "pardildo" som føres inn i kvinnen der mannen kan være med samtidig. I tillegg stimulerer den klitoris samtidig. Det høres veldig smart ut! Dessverre er det noen stillinger der den enten presser for mye eller kommer helt ut. Spesielt hvis kvinnen står oppreist, er det en tendens til at den kommer ut. Også når man skifter stilling, kan den bevege seg litt, noe som gjør opplevelsen mindre "smooth". I misjonærstillingen er erfaringen at det er for mye press på kvinnens kjønnshår. Det finnes imidlertid også gode sider. Produktet er av god kvalitet og enkelt å bruke. Den har et innebygd oppladbart batteri og er enkel å rengjøre. Det er en rekke vibrasjoner å velge mellom, noe som gjør at produktet føles forskjellig fra gang til gang. I tillegg gjør vibrasjonene det mulig å ta en "pause", dvs. bare ligge stille, uten å miste intensiteten ettersom vibrasjonene holder både menn og kvinner i gang. For noen kan dette bidra til at de holder ut litt lenger.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott opplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Definitivt en fantastisk opplevelse. Det finnes mange forskjellige vibrasjonsinnstillinger. Stimulerer både kvinner og menn. Enkel å bruke i mange forskjellige stillinger. Veldig entusiastisk. Den eneste ulempen er at det er vanskelig å finne knappen for å endre vibratorhastigheten. Må nok bare kjøpe den med fjernkontroll.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
We-vibe er superfrækt.
Anonymous - 13. mar. 2024
We-vibe II er supereffektiv for meg og min forlovede å bruke. Siden hun har vanskelig for å "komme", er vi ekstra fornøyde med We-vibe. Spesielt fordi den stimulerer g-punktet så godt. Og når man, som min forlovede, er veldig sensitiv akkurat der, er det ekstra pirrende og orgasme er garantert garantert.... Siden jeg (mannen) ikke har mye erfaring med sexleketøy og får så mye stimulering av det, er det nesten perfekt for oss. Så det er bare topp dollar :-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Tanken på det er bedre enn virkeligheten
Anonymous - 8. jan. 2012
Vi var begge veldig spente på å prøve den og hadde høye forventninger til den - (sammen). Men den er litt skuffende da den rett og slett ikke er særlig kraftig. Den er litt kjedelig, og vi er vant til å bruke en vibrator fra Fun Factory (Fun Factory Flash Rechargeable Mini Dildo Vibrator), som er superfantastisk. Enkel å lade med magneter, og en veldig kraftig vibrator som er WOW=5. Problemet er, som noen andre også skriver, at man må holde i den for å være sikker på at den treffer riktig sted. Men vi har ikke gitt opp, man må kanskje øve litt mer:-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

We-Vibe II Plus - Parvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful