Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
We-Vibe Magic Wand Vibrator Sett - Kjent fra TV var 1

Oversikt

Behøver onanistundene dine en oppgradering? Da er kanskje dette settet med vibrator fra We-Vibe akkurat dét du trenger.

Magic Wand Vibrator-sett inneholder en eksklusiv og kraftig vibrator samt diverse, lekesykt tilbehør. Vibratoren har et ergonomisk design med en deilig, fløyelsmyk overflate som følger kroppens konturer. Bruk den til å oppnå intense klitorisorgasmer når du er alene eller til nytelsesfulle parleker.

De rumlende vibrasjonene forplanter seg dypt i kroppens erogene soner. De trinnløse intensitetene styres nederst på skaftet og du kan skifte mellom 10 forskjellige mønster og rytmer. Vibratoren kan også tilkobles gratisappen We-Connect som lar deg skreddersy stimuleringen og som kan brukes til å utforske langdistanseleker med en partner.

I tillegg har Magic Wand en praktisk Smart Silence-funksjon som sørger for at vibrasjonene først starter når wanden er i kontakt med huden. Funksjonen slås enkelt av og på ved å holde mønster-knappen nede i 5 sekunder.

Du får dessuten to tilbehørsprodukter med på kjøpet. Den ene har myke tunger som kan brukes til å "slikke" klitoris for et simulert oralsamleie, mens det andre tilbehører forvandler wanden til en effektiv penisvibrator.

We-Vibe Magic Wand Vibrator Sett er både vanntett og oppladbart. Settet er laget av ftalat- og lateksfri silikon. Vist på TV2 God Morgen Norge.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ser bedre ut enn det er
Anonymous - 13. mar. 2024
Nisje for bruk i våte omgivelser. Ikke veldig kraftige vibrasjoner, bedre å kjøpe en med ledning. Dårlig app. Den er veldig ubalansert og vibrasjonsnivåene er satt trinnvis ikke lineært, noe som gjør det vanskelig å gå gradvis opp i intensitet. Anbefales ikke ?
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ingen stor sak
Anonymous - 1. jan. 2022
Dårlig kvalitet og mitt eksemplar hadde veldig ujevne vibrasjoner. Selve hodet er litt mindre enn standardstørrelsen, så vanlig tilbehør passer ikke. Det er bedre å velge en med ledning.
Maskinoversettelse fra sinful.se

We-Vibe Magic Wand Vibrator Sett - Kjent fra TV

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful