Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
We-Vibe Moxie Fjern-/Appstyrt Trusevibrator Sort var 1

Oversikt

La partneren din styre orgasmene dine med We-Vibe Moxie Fjern-/Appstyrt Trusevibrator Sort. 

Legg den stilfulle og ergonomiske vibratoren i trusen og bruk magneten som følger med til å holde den på plass. Den silkemyke og diskrete vibratoren stimulerer ditt følsomme klitorisområde enten du sitter, står eller går.

Overlat kontrollen til partneren din, som kan styre vibratoren med fjernkontrollen innenfor 9 meters rekkevidde. Med fjernkontrollen kan partneren din skifte mellom 10 pirrende vibrasjonsinnstillinger, og når du vil ta tilbake kontrollen kan du enkelt bytte mellom innstillingene med knappene på selve vibratoren.

Moxie er også velegnet til hete langdistanseleker. Med gratisappen We-Vibe kan du og partneren din skreddersy stimuleringen med uendelige vibrasjonsmuligheter, så du får de mest eksplosive klimaks.

Den 9,3 cm lange vibratoren er laget av fløyelsmykt silikon som ikke inneholder lateks. I tillegg er vibratoren vanntett og kan derfor nytes i våte omgivelser. Vibratoren lades opp med USB-kabelen som følger med, og når vibratoren er fulladet kan dere leke i opptil 2 timer.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fornøyelser over hele verden
Anonymous - 1. feb. 2022
Selv om den var litt dyrere enn jeg ønsket, var den verdt pengene. God kvalitet i et lite format med tilhørende app som var det jeg var ute etter da jeg kjøpte den til partneren min som er i utlandet akkurat nå. Appen gjør det mulig å koble seg til partnerens app på den andre siden av verden og i sanntid styre vibratoren samtidig som man kan ha sex i appen. Veldig deilig, og det er ekstremt mange variasjoner av vibrasjoner, inkludert en modus der du kan dra fingeren på skjermen som oversettes til vibrasjoner for hver bevegelse av partneren! Så da kan du spille i sengen uten å faktisk være der! Gir 9/10 fordi partneren er fornøyd og jeg er det, men jeg tror mer arbeid kan gjøres på appen for å få den til å fungere enda bedre! Anbefales til alle rampete :)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott produkt ... men ...
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott produkt som gjør jobben sin, bortsett fra at produktet må kobles til Bluetooth hver gang det brukes. Jeg synes dette er en feil. Hjelpen som tilbys løser ikke problemet. Den har også en fjernkontroll, men den kan ikke slå på produktet, som er hele poenget med produktet ... så god kvalitet, men ikke så nyttig som du ønsker.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

We-Vibe Moxie Fjern-/Appstyrt Trusevibrator Sort

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful