Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
We-Vibe Salsa Klitorisvibrator  var 1

Oversikt

We Vibe Salsa tilhører den nye generasjon av tradisjonelle klitorisvibratorer: Den er liten, innbydende og effektiv, og nå er den også oppladbar slik at du ikke skal tenke på batterier.

La We Vibe Salsa forkjæle deg i helt opp til to timer på en enkelt opplading. Du opplader We Vibe Salsa med den medfølgende magnetiske opplader.

We Vibe Salsa er utroligt enkel å betjene: Med en enkelt knapp i bunnen av vibratoren kan du enkelt og raskt skifte mellom de 8 forskjellige vibrasjonsnivå. For å skru av og på vibratoren holder du knappen nede i 2 sekunder.

We Vibe Salsa er fremstilt av kroppssikker PC-ABS plast og er 100 % ftalat-fri. Vibratoren rengjøres enkelt med en rengjøringsspray til sexleketøy.

Merk: We Vibe Salsa leveres med opplader.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
perfekt
Anonymous - 13. mar. 2024
Akkurat det jeg alltid har trengt! Liten, men veldig kraftig... kjæresten min og jeg kaller den lynet fordi jeg er så rask med denne.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Vill og barbarisk
Anonymous - 2. jan. 2013
We Vibe Salsa klitorisvibrator er superhendig og enkel å ta med seg på tur). 100 % orgasmegaranti. Stille og rolig og veldig god i badekaret. Den egner seg også ypperlig til å pirre mannen din;-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Den kuleste gaven å få :)
Anonymous - 13. mar. 2024
Mannen min ga meg denne fantastiske vibratoren i bursdagsgave. Kvaliteten er helt topp, den er superfiks og hendig å ha med seg i vesken - den får faktisk plass i vesken min, veldig smart ;) Den har ganske kraftige vibrasjoner, selv om den er så liten. Husk imidlertid å lade den før du bruker den ... det er veldig irriterende når den går tom for strøm mens du bruker dem ;) Den kan ikke brukes mens den lades.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

We-Vibe Salsa Klitorisvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful