TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection var 1

We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection er et lekkert sett med sexleketøy, som dere kan nyte sammen. Settets midtpunkt er den diskrete og kraftfulle We-Vibe Tango vibratoren, som gir målrettet og effektiv stimulering. Vibratoren kan f.eks. brukes til stimulering av klitoris og til å pirre de andre erogene sonene på kroppen. Dermed kan Tango nytes både under forspill og sex. Utover Tango inneholder settet også en Glow G-punkts stimulator og en Dusk prostata stimulator. De kan begge brukes til manuell stimulering eller sammen med vibratoren, hvis dere ønsker ekstra pirrende opplevelser. Når dere stimulerer G-punktet og prostata, får dere muligheten til å oppleve dype og intense orgasmer. Alle delene i settet er 100% vanntette, som gjør at dere kan nyte dem hvor dere enn har lyst. Vibratoren har 8 forskjellige vibrasjonsprogrammer, som er enkle å skifte mellom. En lampe i bunnen av vibratoren blinker når batterinivået er lavt. Vi anbefaler at dere bruker et godt vannbasert glidemiddel, sammen med We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection. Det vil gjøre leken enda mere levende og glidende.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En kombinasjon av hųy kvalitet
Tango er min nye favorittleke! Det er et lite påtrengende og hyggelig kraftsenter. Tangos vibrasjon er intens og buldrende, og er relativt stille (ikke en del a... Les mer
Saila - 29. aug. 2018

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful