TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
We-Vibe Tango X Minivibrator var 1

We-Vibe Tango X Minivibrator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 849,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Kaerlig Økologisk Vannbasert Glidemiddel 75 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Velg Farge:

Oversikt

Med denne kraftfulle minivibratoren fra We-Vibe behøver du ikke en partner for å kunne danse tango!

Vibratoren er liten og nett, men ikke la deg lure av dens beskjedne størrelse! Den er nemlig full av kraft og vil tilfredsstille hver eneste nerveende i klitoris med sine 7 vibrasjonsmønstre og 8 intensitetsnivåer. Tango X har en ny og oppgradert motor og har fått et silikonbelegg øverst på vibratoren som gir deg et ekstra godt grep.

Den leppestiftformede spissen gjør det dessuten mulig å stimulere klitoris med militær presisjon, og hvis du ønsker mer hudkontakt kan du vende vibratoren 180 grader og la den flate siden kjærtegne deg.

Ri på bølger av nytelse når du klikker deg gjennom de forskjellige pulserende og pirrende vibrasjonsmønstrene, og ta nytelsen til nye høyder ved å øke intensiteten på vibrasjonene. Minivibratoren er skapt for å tilfredsstille deg og vet akkurat hvordan den skal gjøre det.

Vanntette Tango X er utstyrt med en praktisk reiselås og du kan derfor ta den med deg hvor som helst i den lille satengposen som følger med. Bare lad vibratoren opp med den inkluderte USB-kabelen og så er den klar til å gi deg orgasmiske opplevelser på farten!

MerkeWe-VibeProdukt vekt (g)38InkludertOppbevaringspose, Vannbasert glidemiddelFull lengde (cm)10Diameter (cm)2.3StrømkildeMagnetisk USB-laderBrukstid (min)120Vibrasjonsmønster7Vibrasjonshastigher8PrimærmaterialeSilikonFargeBlåAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeBulgarsk, Fransk, Latvisk, Japansk, Italiensk, Spansk, Tyrkisk, Engelsk, Ungarsk, Koreansk, Portugisisk, Tysk , Slovakisk, Tsjekkisk, Mandarin, Dansk, Polsk, Russisk, Slovensk, Finsk, NederlandskSKU24058
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
The one and only
Ingen over og ingen ved sidenKjersti - 24. jul. 2023
Anbefalles!
Denne vibratoren er super god! Krafulle gode vibrasjoner, enkel og bruke alene og med partner.v i forhold til forgjengeren så er denne hakket sterkere og satser... Les mer
Bh - 16. nov. 2021

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful