Minivibratorer

En minivibratoren er en liten og diskré vibrator til hjemmebruk eller på reise. Og at den heter mini, er på ingen måte ensbetydende med liten stimulering - tvert i mot! Tross sin beskjedne størrelse gir de fleste minivibratorer kraftige vibrasjoner, velegnet til målrettet intensiv stimulering. Minivibratorer fås både som G-punkts-, klitoris-, finger- og dildovibratorer.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Lengde
Egenskaper
Appstyrt (7)
Batteridrevet (56)
Bejeweled (3)
Fjernstyrt (4)
Oppladbar (86)
Realistic (1)
Reiselås (13)
Splashproof (13)
Vacuum Function (1)
Vanntett (105)
Vibrating (139)
Materiale
ABS-plast (50)
Aluminium (2)
Elastomer (1)
PVC (2)
Silikon (82)
Stainless Steel (4)
TPE (3)
TPR (1)
Merke
Adrien Lastic (2)
Amaysin (13)
B Swish (4)
Bang! (1)
baseks (13)
Belladot (2)
Big Teaze Toys (2)
Bijoux Indiscrets (1)
Bodywand (1)
CalExotics (9)
Crave (3)
Dame Products (1)
Doc Johnson (1)
Doxy (2)
Dream Toys (1)
Durex (1)
Fifty Shades of Grey (3)
Fun Factory (1)
Gaia (1)
GoGasm (1)
Hot Octopuss (1)
Je Joue (3)
Le Wand (2)
Lelo (3)
LELO (3)
Lovehoney (1)
Lovense (2)
Master Series (1)
Nexus (1)
ohhcean (1)
Ohmibod (1)
OhMiBod (1)
PicoBong (1)
Pillow Talk (1)
Rianne S (1)
Rocks Off (11)
Romp (2)
Satisfyer (8)
Screaming O (1)
Shegasm (1)
Sinful (24)
Svakom (1)
Tenga (1)
TENGA (4)
TOYJOY (1)
VUSH (1)
We-Vibe (4)
Vis alle 142 produkter
Du har sett 42 av 142 produkter
Vis flere

Minivibrator - Diskré, men effektiv

En minivibrator til ethvert behov

Hvis du aldri har eid en vibrator eller et annet sexleketøy, kan det være en god idé å kjøpe en minivibrator. Denne vibratoren er, som navnet tilsier, en vibrator som har en kompakt størrelse. Den kompakte størrelsen gjør at den er enkel å bruke, og den er derfor særlig godt egnet nybegynnere. Mange vibratorer er større og mer avanserte, hvilken kan skremme noen bort fra å kjøpe dem. Men du skal ikke lure deg selv for alle de fornøyelsene som følger av å eie en vibrator. Med en minivibrator kan du gradvis venne deg til bruk av sexleketøy og oppdage nye former for nytelse.

Det finnes et hav av forskjellige minivibratorer som stimulerer deg på alle mulige måter. Du kan finne typer som leverer innvendig stimulering av G-punktet, slik at du kan oppnå dypere og mer intense orgasmer. Du kan også få en varianter som er lett å manøvrere, slik at du f.eks. kan ramme klitoris akkurat der hvor det føles best. Vil du gjerne unne deg selv og din partner et frekt og forførende forspill, hvor du stimulerer ham eller henne her, der og alle veier? I så fall kan en av disse komme godt med, da den vil tillate deg å enkelt utforske din elskedes kropp fra en ende til en annen.

Gjør ferien litt morsommere med en liten vibrator

Det er ikke bare nybegynnere som kan få glede av en liten vibrator. De er for alle! Den er egnet til single og til par, til de lett øvede samt ekspertene som allerede har nattbordsskuffen full av frekke og syndige maskiner. Takket være den kompakte størrelsen, kan du enkelt og med god grunn ta den med på ferie- eller helgetur. Forestill deg uttrykket på din partners ansikt når han eller hun åpner kofferten og ser hva du har lurt med deg. Eller berik forretningsreisen eller besøket til familien i eller rundt Jotunheimen på tilsvarende vis.

Når du tar et sexleketøy med på ferie, er det en situasjon vi vet at du mest sannsynlig vil unngå: Å bli stoppet i sikkerhetskontrollen med en vibrator i vesken. Er du i tvil om hvorvidt du kan pakke vibratoren ned håndbagasjen eller ei, er du velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling. Vi sitter klar på mail og telefon til å svare på spørsmål angående materialer, størrelse, rengjøring og mye mer. Vi vil gjerne hjelpe deg til å finne den vibratoren som passer best til deg og dine behov.

Liten størrelse, stor effekt

Det er noen feilaktig tror at en mini vibrator er ensbetydende med mindre - ja, mangelfull - stimulering. Det er ikke riktig. Selv om den er liten og nett, er ikke denne egenskapet gjenspeilet i vibrasjonene den leverer. På tross av den kompakte størrelsen stimulerer en minivibrator deg like mye som de fleste større vibratorene. Du kan altså få like så kraftige orgasmer og intense sexopplevelser med en liten vibrator som med en stor. På de fleste vibratorer, også de små, kan du variere vibrasjonenes hastighet eller intensitet, slik at du blir tilfredsstilt akkurat slik du ønsker. Er du nybegynner, og usikker på om en vibrator som denne er noe for deg, kan du starte med en billigere versjon, som f.eks. en fra Baseks. Men ikke la deg lure. Selv om den er billig, betyr det ikke at den ikke kan levere til det ypperste.

På Sinful.no håndplukker vi sexleketøy av høyeste kvalitet. Du kan derfor være sikker på at du med et sexleketøy fra vår nettbutikk får en vibrator hvor kvalitet, design og funksjonalitet er helt i toppsjiktet. Vi tror at jo bedre sexleketøyet er, dess bedre blir sexopplevelsen. Med en vibrator av høy kvalitet kan du derfor være sikker på å motta stimuli av det kaliber du fortjener, uansett om du bruker den alene eller sammen med en elsker.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no