TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Willie City Lover Realistisk Dildovibrator 23 cm var 1

Willie City Lover Realistisk Dildovibrator 23 cm

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 329,00kr 180,95
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
baseks Aqua Glide Vannbasert Glidemiddel 200 ml
kr 149,00
Inkl. mva.

Oversikt

Finn frem denne potente skjønnheten og få en natt (eller dag) med utelukkende gode vibber. Den realistiske dildoen fra Willie City måler hele 23 cm, og med sine utrolige livaktige detaljer og pirrende, realistiske overflate, er det bare å glede seg til å bli kjent med den.  

Det kan vær du må klype deg selv i armen for at være sikker på at du ikke ser syner - vibratoren er nemlig så naturtro, at selv en erfaren livsnyter kan ta feil. Den er både fast i midten og myk på "huden" sånn at den etterligner en ekte Willie på sitt mest flatterende. Og med sine imponerende 5 cm i diameter er den på alle måter klar til å gi deg en erotisk opplevelse. 

Sett to AA-batterier inn i hylsen så er den klar til bruk. Du skifter enkelt mellom de 4 vibrasjonsmønstrene ved hjelp av knappen i bunnen. Det eneste du så trenger å gjøre, er å smøre den inn med ditt foretrukne, vannbaserte glidemiddel, og gi deg hen til nytelsen. 

Når du har fått hva du kom for, rengjøres vidunderet med mild såpe og varmt vann, eller med en sexleketøysrens. La den lufttørke og påfør et pleiende pulver for å sikre at Willie er fullstendig klar for nye eventyr.  

MerkeWillie CityProdukt vekt (g)290Full lengde (cm)23Innførbar lengde (cm)19.5Diameter (cm)5Strømkilde2 x AA (Ikke inkludert)Vibrasjonsmønster1Vibrasjonshastigher3PrimærmaterialeTPEFargeBeigeAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, FranskSKU23179
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Enkel og veldig god dildo
Produktet svarte helt etter forventningene. Den gir gode orgasmer og fyller meg på en god måte. Passe lang for meg er den også.Evelyn - 31. jul. 2023

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful