TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
You2Toys Big Jelly Dildovibrator var 1

You2Toys Big Jelly Dildovibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

You2Toys Big Jelly Dildovibrator er perfekt til deg som ønsker fyldig stimulasjon. Dildoen er nemlig ekstra fyldig, i både lengden og tykkelsen. Den har en årete overflate og tydelig hode, som gir den en naturtro følelse. Med Big Jelly kan du la deg bli bortskjemt med trinnløse vibrasjoner. Vibratoren er laget i et mykt PVC-materiale, som er nermest geléaktig, som gjør dildoen fleksibel og behagelig i bruk. Som en ekstra detalj, har dildoen glitter i det rosa materiale. For at opplevelsen med You2Toys Big Jelly Dildovibrator skal bli bedre og glattere, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Merk: You2Toys Big Jelly Dildovibrator bruker 2 stk. AA batterier, som selges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Heller en dildo enn en vibrator
Vibrasjonene er ikke så sterke, men absolutt mulig å få orgasme av den. Jeg bruker denne først og fremst som en dildo. Liker at den er rosa med glitter!m - 28. jan. 2018
Løp og kjøp
God og myk og herlig stor. Veldig enkel å betjene.. Lokket sitter litt løst, men ellers en deilig orgasme-givende vibrator - både til bruk alene og sammen med p... Les mer
beth - 13. aug. 2017

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful