Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
You2Toys Kjønnsleppe-spredere var 1

You2Toys Kjønnsleppe-spredere

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 349,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

You2Toys Kjønnsleppe-spredere er et frekt instrument, som sprer kjønnsleppene, slik at det blir lettere å komme til. Når sprederen settes inn i kvinnens vagina, gir det målrettet stimulasjon av g-punktet, som vil bli massert når du beveger sprederen. Husk å rengjøre sexleketøyet grundig etter bruk, slik at det er klart til neste gang og at du sikrer deg god hygiene. U-formen, som innføres i kvinnens vagina, er 6 cm bred på det bredeste punkt. Den har en dimater på 0,5-1 cm og en total lengde på 28 cm.

For at innføringen  skal bli mest mulig behagelig, anbefaler vi at du samtidig bruker et godt vannbasert glidemiddel.

MerkeYou2Toys
Sub-brandNature Skin
Produkt vekt (g)34
Full lengde (cm)7
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeNederlandsk, Dansk, Russisk, Tysk , Italiensk, Engelsk, Spansk, Fransk
SKU13463
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Letter tilgangen for klitorisstimuli.
Aina - 27. feb. 2024
Et godt hjelpemiddel for kvinner som er kjøttfulle og har dyp vagina. Produktet sitter godt, er formbart og holder kjønnsleppene fast og spredt. Oppleves sexy når klitoris får stikke hodet frem. Letter tilgangen for klitorisstimulerende leketøy.
Nydelig!
IM+LE - 19. oct. 2023
Helt supert produkt! Man føler seg deilig som dame. Og mannen har full kontroll og tilgang til skjede og klitoris noe som er helt herlig😍
Misfornøyd
Zicriss - 4. nov. 2021
Jeg har blitt anbefalt og kjøpe denne, men jeg må si at jeg er dypt skuffet. Den gjorde ikke jobben sin i det hele tatt. Jeg prøvde forskjellige måter, men ingen hjalp. Jeg anbefaler ikke denne.
Labium spreder
Hanne - 13. jul. 2020
Synes den er ubrukelig og ubehagelig å bruke og ikke verdt pengene
0
super frekk
Lilli - 18. sep. 2014
super frekk Det er en veldig kinky og myk fųlelse å bli eksponert med denne sprederen. Du kan gå rundt med den på og overraske mannen med den. Den er formbar slik at den kan åpnes mer eller mindre etter behov.
0
Hmmmm....
Kjęreste - 20. aug. 2020
Et gavekjųp som treffer godt :) Både leverandųren og mottakeren vil vęre fornųyd - produktet åpner for nye dimensjoner og muligheter i stedet for rutiner.. (og husk glidemiddel *glis *) En fin "ny leke" for soft-kinkos, som definitivt kommer til å bli mye brukt (^^)
0
Må prųves! Unik og virkelig god.
Extra Mint - 18. jul. 2018
De fęrreste vil se på en kjųnnsleppespreder og tenke "å, vi må prųve det!", Men ta vårt ord for det - du må prųve! Det er en helt unik opplevelse og fungerte bedre enn vi hadde turt å håpe. Du klemmer sammen stigbųylene og setter "u-delen" inn i skjeden, hvor den så utvider seg for å holde opp et passende "gap". Den sitter så godt på plass at den stimulerer g-punktet når hun beveger seg! I tillegg til å vęre nydelig å se på, eksponerer den også klitoris, så det blir veldig lett å stimulere henne der også. Med litt forsiktighet når du setter inn, kan du til og med sette inn penis eller andre leker og ha penetrasjonssex med sprederen på plass - vęr litt forsiktig hvis du bruker kondom bare så den ikke ryker på grunn av friksjonen!
0
Wow
Mr Mister - 6. dec. 2015
Fantastisk! Gjųr jobben godt og åpner seg fint. Den blir ikke helt "gapende" åpen, men sprer likevel alt fra hverandre på en veldig fin måte. Enkel å sette på plass, men også å fjerne.
0
Fantastisk komfortabel
Anonymous - 11. jul. 2023
Den var enkel å bruke og behagelig å ha på seg lenge, og mannen min liker å ha god oversikt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Frekk, men vanskelig å tilpasse seg
Anonymous - 2. oct. 2023
Den er fin og solid i passformen. Lett å sette inn, og kjæresten syntes den var superfræk. Jeg hadde imidlertid litt problemer med å justere armene, da det er litt vanskelig å justere mens den er i skjeden. Men jeg må definitivt leke mer med den.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful