Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
You2Toys Purple Appetizer Sexleketøy Sett var 1

You2Toys Purple Appetizer Sexleketøy Sett

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Hvorfor velge kun én, når du kan få det hele i et innholdsrikt sett? Med You2Toys Purple Appetizer får du alt hva du og din partner trenger for en frekk kveld.

Settet består av 9 forskjellige deler. Du får et vaginaformet masturbator-sleeve til ham, en dildo i myk gummi til henne, samt en dildovibrator med et rabbitsleeve. Videre får du bekkenbunnskuler og et vibrator egg, som begge to kan brukes til pirrende lek.

I settet finner du også en penisring, en analstav og en analplugg. De to sistnevnte er begge med håndtak, som sikrer en trygg og god opplevelse. Settet er perfekt til par som har lyst å eksperimentere og oppdage nye måter å få nytelse på. 

You2Toys Purple Appetizer settet er fremstilt i mykt TPE og ABS-plast. Vibratorene bruker 2 AA-batterier og 2 C-batterier, som alle følger med i pakken.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Er bra for prisen.
Michelle - 27. jan. 2020
Jeg kjųpte dette settet som en overraskelse til kjęresten min for en frekk helg. Vi hadde tidligere kun erfaring med penisringer av forskjellige slag, så det var mye nytt i denne pakken. Vi hadde en helt fantastisk opplevelse når vi prųvde det hele ut på forskjellige måter og fant ut hva som passet oss. Vi har fortsatt mye å utforske, men er også allerede klare til å kjųpe produkter som minner om disser, da det er en god måte å finne ut nųyaktig hva som tenner deg mest. Vibratorene lager veldig mye lyd. Dildovibratoren er også ganske vanskelig å få til å stå, spesielt mens den er i bruk, noe som er synd. Men alt i alt var vi veldig godt fornųyd med alle mulighetene som tilbys.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful