Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
You2Toys Rebel Big Dong Realistisk Dildo 20 cm var 1

You2Toys Rebel Big Dong Realistisk Dildo 20 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Tenner du på superrealistiske og store dildoer, så kan denne You2Toys Rebel Big Dong bli din beste lekekammerat.

Ta solosexen din til helt nye høyder, eller la partneren din leke med og nyte synet av deg når du fylles ut.

Dildoen er utrolig realistisk og innbydende med sin spente glans, årete skaft og veldreide testikler. Den er fast, men fortsatt fleksibel og bøyelig for en ytterst pirrende og målrettet stimulering.

Big Dong har en full lengde på 20 cm og en imponerende diameter på hele 5 cm. Den har en sugekoppfunksjon i bunnen, slik at den kan nytes håndfritt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nydelig fųlelse
G-star - 28. aug. 2017
Som vanlig med dildoer er det alltid en garanti for en fin orgasme, noe som også gjelder dette produktet... Upåklagelig.
0
Ser bra ut
LL - 18. apr. 2020
Passende stųrrelse og fin, men veldig sterk kjemisk lukt som fyller hele rommet og som ikke har gått vekk etter 10+ vask. Fri for luktproblemer; Jeg vil anbefale på det sterkeste.
0
Perfekt for lave personer med en stor kink
Mikkel - 2. jan. 2020
Å gå fra 3,5 cm i diameter til noe som er 5 cm i omkrets er noe som hųres lite ut på papiret, men utgjųr i virkeligheten en Very Big Difference. De fųrste gangene jeg brukte den, klarte jeg ikke engang å få den inn, og det gjorde vondt, noe jeg så oppdaget at jeg tenner på, så om noe var det en hyggelig overraskelse. Bortsett fra det: Interessant materiale jeg IKKE elsker, men som jeg tåler. Vil helst ha noe litt mykere, det er ganske fast, men du må ta det som det er. Garanterer ikke orgasme, men stor sjanse hvis store dildoer tenner deg. Sammendrag: Ganske god dildo til en veldig god pris, anbefales på det sterkeste.
0
Litt av et produkt!
Magnus - 2. feb. 2018
Min kjęre kones ųyne ble store da hun så gaven min. Og hun nųlte med å bruke den. Hun stųnnet enda hųyere da hun fikk prųve den. En sann nytelsesbooster. Kommer garantert flere ganger. Kanskje til og med i kveld. ;) Et lite minus for lukten direkte fra emballasjen.
0
Passer for mindre erfarne.
Peter - 29. aug. 2017
Jeg kjųpte den som gave/overraskelse til kjęresten min. Hun så litt skeptisk ut til stųrrelsen til å begynne med, men ble veldig nysgjerrig og ivrig etter å prųve. Med litt glidemiddel gled den veldig lett inn og hun var veldig fornųyd med både tykkelse og lengde. Så mye at hun kom etter bare noen minutter. Det vil uten tvil holde oss med selskap mye mer under sex.
0
Jeg liker
Anonymous - 11. dec. 2021
Jepp, den brukes ofte, og sammen med en vibrator for å stimulere klitoris gir den kraftige orgasmer.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful