TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On var 1

You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Vil du gi partneren din (og deg selv) en kinky og fyldig seksuell opplevelse med massevis av deilige vibrasjoner? Da er You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On det perfekte sexleketøyet for dere.

Den seletøysfrie dildoen stimulerer deg både vaginalt og analt mens du bærer den, og holdes på plass ved hjelp av dine bekkenbunnsmuskler.

Den dobbelte dildoen har to innebygde motorer og gir dermed begge parter intense vibrasjoner under samleiet. Velg mellom 7 forskjellige innstillinger som dere styrer med den trådløse fjernkontrollen. 

You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On er velegnet til pegging og lek mellom to kvinner. Dildoen er laget av Soft Touch-silikon med PU-overflate. I tillegg er dildoen vanntett, er utstyrt med reiselås og kan lades opp med den tilhørende USB-kabelen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For kort dildo for mannen
Dildoen som skal inn i mannen er alt for kort. Den skulle ha vært nesten dobbelt så lang.( Vi er et normalvektig par/hun er liten..) som skal bruke den, og den ... Les mer
Friky cuple - 20. nov. 2021
Super lurt produkt
Teaseren er superfrekk. Det gir stor glede for både meg og min partner. Materialet er mykt og deilig og lett å rengjųre etter bruk. Absolutt et produkt jeg ... Les mer
Teaser jente - 20. apr. 2020
Altfor kort
Helt ubrukelig enhet ?? Kanskje det fungerer for kvinnelige par, men ikke for heteroseksuelle par. Holder seg godt inne i kvinnen og fųles komfortabel inntil du... Les mer
Skuffet - 18. nov. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful