Rocks Off 50 Speeds of Play Bulletvibrator
Rocks Off 50 Speeds of Play Bulletvibrator
kr 369,00
Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet Vibrator
Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet Vibrator

Rocks Off 50 Speeds of Play Bulletvibrator

kr 369,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse
Rocks Off 50 Speeds of Play er en av de største bulletvibratorer som er på markedet nå, nemlig 160 mm. Foruten å være en klitorisvibrator, er den også helt opplagt til å benytte vaginalt, takket være sin størrelse. 

Denne vibratoren er virkelig i en kategori for seg selv, siden den har hele 50 vibrasjonsmuligheter. Her kan man velge fra alt mellom "alminnelige" vibrasjoner med ulike hastigheter, til stigende, dalende og pulserende vibrasjoner - også med ulik hastighet. Det er så mange muligheter her, at man er stor sikkerhet for å finne noe som passer akkurat deg. Vibrasjonene er virkelig effektive, og det er enkelt å bla seg gjennom dem på den lille knappen nederst på bulletten. 

Det smarte med vibratoren er at du kan lagre din favorittinnstilling, så du ikke skal gå gjennom alle 50 mulighetene hver gang. Når du har funnet en vibrasjon som passer deg, hold knappen inne i 2 sekunder, så lagrer vibratoren den til neste gang du benytter den. Hvis du vil nullstille vibratoren igjen, holder du knappen inne ca 5 sekunder, til du merker den restarter. 

Vibratoren er 100 % vanntett, så du kan trygt ta den med i dusjen eller badekaret. Den er derfor også enkel å rengjøre - enten med vann og såpe, eller en sexleketøysrengjøring. 

50 Speeds of Play er ideell til lek alene, men kan også med fordel benyttes sammen med en partner. For ekstra nytelse anbefaler vi å benytte den sammen med litt glidekrem. Siden den er laget i ABS tåler den både vann- og silikonbasert glidemiddel. 

Vær oppmerksom på at ved første bruk krever den at du skrur lokket svært stramt på før den starter. Den bruker 2 stk. AA-batterier som følger med i pakken. 
Detaljer
MATERIALE: ABS-plast. 
STØRRELSE: 17 cm. lang x 3.1 cm. i diameter. 
VANNTETT: Ja. 
BATTERITYPE: 2 x AA  (følger med i pakken). 
VIBRASJONSINNSTILLINGER: 50 forskjellige. 
INTERFACE: 1 knapp.  VARENUMMER: 14784.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fremdeles sin første anmeldelse til gode. Hjelp andre - gi oss din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no