Rocks Off Cheeky Boy Intense Oppladbar Prostatavibrator
Rocks Off Cheeky Boy Intense Oppladbar Prostatavibrator
kr 599,00
Rocks Off Cheeky Boy Intense Oppladbar Prostatavibrator  1
Rocks Off Cheeky Boy Intense Oppladbar Prostatavibrator  2
Rocks Off Cheeky Boy Intense Oppladbar Prostatavibrator  3
Rocks Off Cheeky Boy Intense Oppladbar Prostatavibrator  4
Rocks Off Cheeky Boy Intense Oppladbar Prostatavibrator  5

Rocks Off Cheeky Boy Intense Oppladbar Prostatavibrator

4.8 (2)
kr 599,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Få ekstraordinære og intense prostataorgasmer med Cheeky Boy Intense Prostata Vibratoren fra Rocks Off. Fremstilt spesielt til menn.

Den lekre silikonvibratoren treffer effektivt på prostata, mens den samtidig stimulerer mellomkjøttet for ekstra nytelse. Den innførbare delen er i et spesielt bølgete design, hvor 4 kuler gir ekstra stimulering av anus ved innføring og bruk. Mulighet for å leke og pirre, som med et analkjede.

"Intense" er en ny og forbedret versjon av den originale "Cheeky Boy" vibratoren. Det velkjente designet er det samme, men nye egenskaper gir en enda bedre anal opplevelse.

Nå kan du f.eks. velge mellom hele 10 vibrasjonsfunksjoner. Alt fra den stille summingen til mer heftig pulsering, slik at alle "cheeky boys" får akkurat den stimuleringen som passer best for dem.

Den uttagbare bulleten med nikkelfri metallbelag er dessuten opppladbar via den medfølgende USB-kabelen, og kan kjøre en hel time på full opplading. Spørs om ikke du blir utslitt før den?

Rocks Off tilbyr deres multi-stimulatorer i mange forskjellige størrelser og former, så det vil alltid være en som passer til hver enkelt mann.

Detaljer

MATERIALE: Silikon.
FTALATFRI: Ja.
INNFØRBAR LENGDE: 12,5 cm.
DIAMETER: 3 cm (bredeste sted).
LENGDE BULLET: 9 cm.
VANNTETT:Ja.
VIBRASJONSNIVÅER: 10 forskjellige.
LYDNIVÅ: Lydsvak.
INTERFACE: 1 knapp.
BATTERITYPE: Oppladbar (USB-kabel til opplading følger med).
BRUKERMANUAL: Engelsk.
MEDFØLGER: USB-kabel til opplading.

VARENUMMER: 15772.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Helt fantastisk produkt!

Litt ekstra krydder i hverdagen, er ikke tilstrekkelig å si om dette produktet. Det treffer bra, med gode sterke vibrasjoner. Gir deilige orgasmer!

-
5 5 1
Anbefales som hjelpemiddel like mye som et leketøy. Brukervennlig og samtidig intens som lovet.

Som rullestolbruker vil jeg anbefale dette produktet da effekten av det er hevet over tvil. Dette er et leketøy som like så godt kunne vært omtalt som et hjelpemiddel. For alle menn som ser etter noe som kan gi økt nytelse og stimuli vil jeg påstå at akkurat denne varianten vil kunne tilføre noe. Jeg har forsøkt andre varianter i søketetter mer, bedre og ikke minst lettere nytelse. I dette inngår analplugger og andre vibratorer. Gleden var derfor ekstatisk når jeg fikk kjenne den enorme følelsen dennekunne gi. Ikke mindre enn to ganger etter hverandre på kort tid kunne jeg konstatere at "målet" var nådd. For en som har nedsatt funksjon og førlighet er detikke bare en orgasme, det er en ren seier. Jeg ser frem til fortsettelsen både alene og sammen min partner og kjenner at jeg gleder meg mer og mer i skrivende stund på åkunne nyte igjen. Jeg føler meg sikker på resultatet. Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no