Satisfyer Men Onaniprodukt

Klikk på bildene for å forstørre

 • Satisfyer Men Onaniprodukt
 • Satisfyer Men Onaniprodukt
 • Satisfyer Men Onaniprodukt

Satisfyer Men Onaniprodukt

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 349,00

kr 245,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse

  Gjør som pornolegenden Rocco Siffredi og ta saken i egne hender med denne innovative Satisfyer Men. 

  Gled deg til å trenge inn i den innbydende masturbatoren og nyt det eksplosive klimakset når du beveger onaniproduktet opp og ned over din penis. 

  Som noe helt spesielt lar Satisfyer Men deg regulere det innvendige vakuum underveis, slik at du hele tiden selv er i kontroll og bestemmer hvor stramt og intenst det skal føles. 

  Sleevet i Satisfyer Men kan skiftes ut og er fremstilt av superrealistisk CyberSkin-materiale med pirrende riller. Det er mulig å kjøpe ekstra sleeves som passer Satisfyeren som har andre mønstre og strukturer. 

  Masturbatoren er laget i samarbeid med Rocco Siffredi og passer de fleste menn.

  Detaljer

  MATERIALE: ABS, CyberSkin.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  FARGE, CASE: Svart.
  FARGE, SLEEVE: Hvit.
  MØNSTER, SLEEVE: "Classic". 
  INNVENDIG LENGDE: 15 cm.
  INNVENDIG ÅPNING: 1,3 cm.
  TOTAL LENGDE: 20 cm.
  BRUKERMANUAL: Engelsk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Best eller verst i sin klasse? Denne er utrolig god og passe trang i bruk. Pumpemekanismen virker svært dårlig fra utsiden, men tar man den ut av yttersleeven går det greit å stramme den til med pumpen. Materialet er mykt og deilig, men noe løst og mer perforert av luftbobler enn forventet. Hygiensik? Usikker. Man kan dra av biter om man klyper i det. Yttersleeven detter ikke alltid riktig på når den settes sammen etter rengjøring. Det må av og på flere ganger for til slutt å treffe riktig. Produktet "jobber mer" enn Fleshligt og andre lignende produkter, og føles derfor betraktelig mer intenst. Det er dessverre det eneste produktet noensinne som jeg har opplevd å få kløe og irritabel hud av... Trist, for jeg liker å bruke det...
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Ubrukelig Denne gikk rett i søpla etter første forsøk! Tung, stor og klumpete
  5 1 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  • mye bedre orgasme på grunn av materiale inne i sleeven • bedre å brukes på dyne med pute over der du penetrerer inn ovenfra (simulerer misjonsstilling) • Ikke like bra opplevelse ved bruk av vanlig onani teknikk • Spytt fungerer også bra, men ikke bedre Produktet er absolutt noe du vil trenge hvis du har lyst til å ta onanering til et helt nytt nivå da produktet fungerer fint til misjonsstilling ved plassering mellom dyne og pute. Grunnen til plasseringen er at vanlig onani teknikk kan være litt kjedeligere i lengden og det er en måte å variere og sette opplevelsen til et helt nytt nivå! Anbefales også på det sterkeste å kjøpe flere sleeves (finnes opptil 5-6 forskjellige ekstra typer) som stimulerer bedre etter ditt eget ønske. Jeg har så langt bare testet originalen, men ønsker å prøve alle sammen og gi nye vurderinger påse ulike sleeves I etterkant. Ønsker dere god orgasme!
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  For trang Var spent på å se hvordan denne fungerte, da mekanismen var noe helt nytt for meg.
  Fantastisk smart patent med mulighet til å tilpasse størrelsen, men det hjelper lite når den er for trang i utgangspunktet. Gjorde rett og slett vondt.
  Vil legge til at jeg ikke er mye større en snittet.
  5 3 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  God hjelper til god pris Har ikke prøvd andre typer onaniprodukter enn en standard fleshlight, som jeg har vært fornøyd med, men jeg synes faktisk denne er bedre. Den er billig, og har et kulrere design. Den er ikke så klumpete, hverken å se på eller å bruke. Sleevet føles virkelig deilig, og også meget realistisk. Især hvis man legger det i varmt vann før bruk- Vakuum-delen fungerer også veldig godt, og lukker tett rundt penis. Synes dessuten det er megakult man kan kjøpe nye sleeves, så man ikke trenger å skifte ut den hele om man vil prøve noe nytt!
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Deilig stram Den er litt større enn forventet, men har brukt den allikevel. Det innvendige er veldig mykt, men husk å bruke glidekrem allikevel. Så føles det utrolig virkelig. Synes også den er mye strammere enn jeg trodde, så det kan godt være litt vanskeligere å holde igjen orgasmene. Bruker den alene, men også sammen med kona. Hun synes den er enkel å styre og enkel å rengjøre.
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Yndling! Helt klart mitt yndlingsleketøy - jeg kommer minst en gang om dagen!
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Ikke for mye trykk har nettopp fått denne, den er grei i størrelsen og deilig myk innvendig, men trykket som omtales - hmmm, det funker ikke helt optimalt etter min mening, så det er bare en ny fleshlight, ikke helt pengene verdt.
  5 4 1

  Du anmelder: Satisfyer Men Onaniprodukt

  Hvordan bedømmer du produktet? *