Screaming O Original Vibrerende Penisring
Screaming O Original Vibrerende Penisring
kr 94,00
Testvinner
Screaming O Original Vibrerende Penisring  1
Screaming O Original Vibrerende Penisring  2
Screaming O Original Vibrerende Penisring  3
Screaming O Original Vibrerende Penisring  4

Screaming O Original Vibrerende Penisring

3.4 (5)
kr 94,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Denne vibrerende penisringen fra Screaming O er en passende introduksjon til å utforske de flotte fordelene ved en penisring.
 
Plasser ringen på roten av penisen. Under samleie vil hun kunne føle de intense vibrasjonene rundt klitorisen hennes. Når ringen strammer rundt penisen hans, vil han få en stivere og mer langvarig ereksjon.
 
For optimal nytelse anbefaler vi deg å bruke et vannbasert glidemiddel med penisringen.
 
Merk: Ringen er kun for engangsbruk!
 
Penisringen er kåret som den beste penisringen av Woman Health USA, og fikk i mai 2012 6 av 6  stjerner i en test i det danske motemagasinet WOMAN. 

Detaljer
MATERIALE: SEBS silikongelé.
FTALATFRI: Ja.
DIAMETER: 3,8 - 5 cm.
VANNTETT: Nei.
BATTERILEVETID: 30 min.
BATTERI: Engangsbruk.
VIBRASJONER: 1.
VARENUMMER: 10253.
Anmeldelser
3.4
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (5)
Perfekt for pengene

Vi hadde snakket om å prøve en penisring med vibrator hjemme. Tenkte det kunne være greit å prøve med en billig for å se om det var noe for oss. Den overrasket oss veldig godt. Damen hadde aldri prøvd en slik før, men dette kommer ikke til å bli siste gangen. Vi måtte bare finne en posisjon som passet best, men da hun red meg fikkjeg en tur som aldri før: D Les mer

-
5 5 1
Ridning med orgasmegaranti

Jeg ønsket å gjøre det litt ekstra deilig for oss, så jeg så etter en penisring med vibrator så vi begge fikk noe ut av den. Vi hadde begge null erfaring med et slikt apparat, så derfor undersøkte jeg markedet og gikk for en billig modell, men med gode anmeldelser til å begynne med, for da ville jeg ikke blitt skuffet om vi ikke hadde engod opplevelse, men det skulle vise seg at jeg ikke ble skuffet. Jeg fikk en av de beste orgasmene på lenge ved å ri mannen min, og han ble enda mer opphisset i heten etterorgasmen min. Det står godt nok på pakken at den er til engangsbruk men den kan lett brukes igjen og igjen. Les mer

-
5 5 1
Elendig

Bare dårlig

-
5 2 1
På ingen måte overbevisende....

Den kunne ikke leve opp til TESTVINNER i det hele tatt. Det kan skyldes fysikken vår, men ingen effekt i det hele tatt. Virkelig skuffende.

-
5 2 1
A little something bras

Den var egentlig sexy nok, men den gikk i stykker etter 2 minutter (gummien sprakk). Kanskje det var en brukerfeil. Men bruk heller pengene på noe som er bedre kvalitet.

-
5 3 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no