Suck-O-Mat Blowjobmaskin

Klikk på bildene for å forstørre

Suck-O-Mat Blowjobmaskin

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 2 249,00

  Beskrivelse

  Når teknologien nesten er bedre enn den ekte varen! 

  Med den vanlige tyske grundigheten og innovative utviklingen tilbyr Suck-O-Mat blowjobmaskinen komplett og håndfri ny telse. 

  Ekstra kraftfull motor får det myke, fleksible silikonsleevet til å bevege seg rytmisk opp og ned over din penis, mens du skjemmes bort med deilig pumpe/suge-stimuli og den integrerte penisringen fullender nytelsen. 

  Sugeimpulsene kan gå fra 42 sug per minutt på level 1, og opp til 109 på level 5. Sugekraften økes fra 16W til 30 W. 

  Hastigheten og intensiteten innstilles enkelt på den diskré kontrollboksen, og de mange variasjonsmulighetene er enkle å finne. Her er mulighetene mange nok til å gi deg det ultimate blowjob. 

  Får strøm via stikkontakt. Du slipper dermed å gå tom for batterier akkurat når det føles som best. Adapter følger med.

  Detaljer

  MATERIALE: ABS-plast, TPE, silikon, polypropylen.
  EFFEKT: Sugebevegelser.
  STRØMKILDE: Strøm via stikkontakt. 
  BRUKERMANUAL: Tysk og engelsk. 
  FØLGER MED: AC-poweradapter, 2 m lang strømkabel.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Bra produkt Det var med en del spenning jeg åpnet pakken. Det var lett å sette den sammen og etter en vask av hylset så satte jeg i gang.

  Ble litt skuffet med det samme. Joda den søg og bevegde seg opp og ned, men den er glatt på innsiden og hylsen er veldig myk. Det var ikke den helt store stimuleringen, mer som en søt følelse. Jeg er ca 18 cm og har normal tykkelse så det kan ikke være at jeg er for liten heller.

  Så prøvde jeg forskjellige vinkler og bøyde hylset slik at det ble press under penishodet. Fikk da sugefølelsen og en intens stumulering der når den beveger seg opp og den. Jeg fant den fart og styrke som passet best. Så var dt bare å la maskinen gjøre jobben. Det var som en kvinne som sugde og brukte tungen under penishodet. Sakte bygde følelsen seg opp og det ble mer og mer intens. Akkurat slik det er når noen suger deg. Du har ikke kontroll selv. Du prøver å holde igjen for å nyte lengst mulig, men så blir det for intens og du klarer ikke å holde igjen lenger. Jeg eksploderte og maskinen bare forsatte å suge. Den sugde ut hver dråpe. Det er en veldig intens følelse å bli sugd rett etter en orgasme. Alt er så sensetivt. Jeg lot maskinen bare fortsette og nøt følelsen. Penis ble ikke helt slapp og snart vare den hard igjen og det var bare å fortsette. Følelsen var nesten enda bedre nå. Det tok ikke så veldig lang tid før den sugde meg til en ny orgasme.

  Maskinen lager en del lyd, men ikke så mye som jeg hadde frykten. Den er lett å gjøre ren.

  Med ltt øvelse for å finne hva som passeer til deg så kan denne maskinen gi deg mange gode stunder.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Kan anbefales Første gang jeg prøve den ble jeg litt skuffet. Silikonhylsen er veldig myk og stimulrte dårlig. Jeg prøvde ut forskjellige hastighets kombinasjoner og det ga en sweet følelse. Utatyret mitt er ca 18 cm og normal tykkelse.
  Så prøvde jeg å bende hylsen litt slik at det ble et press under penishodet. Olala det gjorde saken. Jeg fant en passelig fart kombinasjon og bare nøt. Den suger og suger og sakte, men sikkert bygde det seg opp til orgasmme. Det et akkurat som når fi blir sugd. Andre har kontrolle. Du prøver å holde igjen, men tilslutt bare eksploderer det. Maskinen bare forsetter å suuge og tømmer deg helt. Jeg lot sen bare fortsette og snart var jeg hard igjen . Det tok ikke lang tid før jeg kom igjen.
  Kan abselutt anbefale denne.
  5 5 1

  Du anmelder: Suck-O-Mat Blowjobmaskin

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: