Tantus Severin Super Soft Analplugg Medium
Tantus Severin Super Soft Analplugg Medium
kr 449,00
Tantus Severin Super Soft Analplugg Medium produktbilde 1
Tantus Severin Super Soft Analplugg Medium produktbilde 2
Tantus Severin Super Soft Analplugg Medium produktbilde 3
Tantus Severin Super Soft Analplugg Medium produkt i hånd 50
Tantus Severin Super Soft Analplugg Medium bilde av emballasje 90

Tantus Severin Super Soft Analplugg Medium

5.0 (1)
Tilbake på lager den 07.02.2023 - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
kr 449,00
Oversikt
Beskrivelse

Utsmykk baken din med denne glamorøse analpluggen fra Tantus.

Analpluggen har deilige, runde former og blir gravis større jo lenger du fører den inn. Den myke, avrundede spissen gjør det første møtet med pluggen uanstrengt og behagelig, og når du er klar for en litt fyldigere følelse kan du la resten av pluggen få komme inn i varmen.

Den glatte overflaten på silikonpluggen vil gjøre turen inn i anus til en fornøyelse, og med litt vannbasert analglidemiddel sklir den lett på plass. Pluggen har en diameter på 5 cm på sitt bredeste og er dermed egnet til deg som har litt erfaring med analstimulering fra før. Enden på pluggen gir deg et godt grep og sørger for at pluggen ikke forviller seg inn i ditt indre mens du leker.

Silikonmaterialet er helt kroppssikkert og kan enkelt vaskes med vann og mild såpe eller antibakteriell sexleketøysrens for optimal hygiene.

Eksperttips! Anallek er fantastisk på egen hånd, men pluggen kan også brukes under samleie. Kroppens bevegelser gjør at pluggen gnir seg deilig mot ditt indre og den ekstra stimuleringen kan føre til ekstra kraftfulle orgasmer. 

Detaljer

MATERIALE: Silikon.
ALLERGENER: Fri for ftalater og lateks.
LENGDE: 12,5 cm (10 cm kan føres inn).
DIAMETER: Opptil 5 cm.
ANBEFALT GLIDEMIDDEL: Vannbasert analglidemiddel.
EGNET TIL SELETØY: Nei.
SUGEKOPP: Nei.
BRUKSANVISNING: Engelsk, fransk, tysk, spansk.

VARENUMMER: 24436.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Meget fornøyd!

Veldig fin plugg om du ønsker å komme fort igang, har planer om å gå videre til større leketøy, eller om du rett og slett bare vil gå med den inne. Severin er enkel å føre inn og er takket være den myke silikonen også veldig fleksibel. For nybegynnere kan det komme brått på når den største kulen sklir inn, men det går fort over nården får sitte inne litt. Håndtaket passer behagelig imellom skinkene, og det ingen fare for at pluggen sklir for langt inn. For erfarne brukere derimot, kan det hende manfort går lei, da denne modellen ikke føles like stor eller intens som den hardere versjonen. Silikonen trekker til seg hår og støv som en magnet, men er heldigvis lett åvaske av. Pluggen kommer dessuten med en hendig plastpose om kan lukkes igjen. Alt i alt en VELDIG god analplugg for nybegynnere som vil prøve noe større, eller tilviderekomne som vil ha noe lett å starte med. Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no