TENGA Egg Clicker Håndjobb for Menn
TENGA Egg Clicker Håndjobb for Menn
kr 69,00
God pris
TENGA Egg Clicker Håndjobb for Menn  1
TENGA Egg Clicker Håndjobb for Menn  2
TENGA Egg Clicker Håndjobb for Menn  3
TENGA Egg Clicker Håndjobb for Menn  4
TENGA Egg Clicker Håndjobb for Menn  50

TENGA Egg Clicker Håndjobb for Menn

4.4 (6)
kr 69,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

TENGA Egg Clicker er et onanisleeve til menn med en indre struktur som dekket av deilige knopper som kjærtegner skaftet. 

Ta eggehylsen ut av eggeskallet og smør på litt glidemiddel (inkludert) i det lille hullet. Deretter la penisen din gli inn i hullet. Sleevet kan strekkes opp til 30 cm og passer de fleste penisstørrelser. Egget føres opp og ned langs skaftet. Det føles faktisk som en håndjobb - bare mykere og mer intenst. 
 
Egget på kun 6,5 cm er den perfekte reisepartneren for den vellystige mannen.

TENGA Eggene er laget som et engangsprodukt, men kan gjenbrukes hvis du vasker det etter bruk og tar godt vare på det. Vi anbefaler at du holder så langt nede på sleevet som mulig for ikke å belaste den ytterste delen av sleevet for mye.

Detaljer

MATERIALE: TPE.
LENGDE: 6,5 - 30 cm.
DIAMETER: Opptil 15 cm.
PASSER TIL: De aller fleste penisstørrelser.
GLIDEKREM: Vannbasert.
SPRÅK: Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk.

VARENUMMER: 10296.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (6)
Ikke fornøyd.

Leste anmeldelser av produktet og vi ville prøve. Det var som å mastrubere med kondom på. Det eneste vi likte var oljen som fulgte med.

-
5 3 1
Ikke som forventet.

Jeg og min partner gledet oss til å prøve dette produktet,men det sto desverre ikke til forventningene. Da det var som å mastrubere med kondom på,men oljen var god.

-
5 3 1
Supert!

Typen min elsker disse! Han har vært kjempefornøyd å vi har kjupt flere egg :)

-
5 5 1
Morsom liten leksak

Første forsøk endte i latter, lærte for at glidemiddel på hånden var en dårlig kombo. Mannen er veldig fornøyd. Han hadde vel ikke stor tro på at det ville være noe særlig, men han digger det. Les mer

-
5 5 1
Mitt første leketøy!

Kjøpte dette egget som mitt første leketøy i en alder av 30 år og dæven for noe greier! Kar ikke kommet så fort siden jeg var 16 og prøvde å ligge med ei jente. Føles som en blanding av ei ung jente og en deep throat blowjob. Helt magisk! Kan være litt lite glidemiddel som følger med så greit å ha litt ekstra i tilfelle. Leste på nettat den kan vaskes og brukes noen ganger så i skrivende stund ligger den og tørker mens jeg gleder meg til å bruke den igjen! Kommer absolutt til å kjøpe flere av disse! Les mer

-
5 5 1
WOW

Kjøpte dette egget til min partner, og han ELSKET det. Det er en helt spesiell følelse og gjør at du kommer på et blunk. Egget er lett og håndtere, både for deg og partner. På pakningen står det at det er til engangsbruk, men kan godt brukes om igjen. Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no