We-Vibe Classic Parvibrator
We-Vibe Classic Parvibrator
Spar 30%
kr 899,00
Legg i handlekurv
Spar 30%
We-Vibe Classic Parvibrator   1
We-Vibe Classic Parvibrator   2
We-Vibe Classic Parvibrator   3
We-Vibe Classic Parvibrator   4
We-Vibe Classic Parvibrator   5

We-Vibe Classic Parvibrator

5.0 (1)
kr 1 295,00 kr 899,00
Tilbudet varer så langt lageret rekker

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse
We-Vibe Classic er en ny utgave av den klassiske We-Vibe, og som nå er laget i det mykeste silikonmateriale. Det er det bestselgende produkt innen parleketøy. Den kan benyttes under sex, hvor den stimulerer kvinnens g-punkt og klitoris, og mannens skaft, samtidig som dere nyter hverandre. 

Vibratoren er programmert med 10 ulike vibrasjonsinnstillinger, men dere kan også lage deres egne individuelle vibrasjonsprogrammer, som kan lagres, og hvor dere selv velger lengde og intensivitet på, akkurat som dere selv ønsker det. 

Det unike ved We-Vibe Classic er at den utover å kunne styres med den medfølgende fjernbetjeningen, også kan fjernstyres via We-Vibes We-Connect App smartphone applikasjon. På den måten kan den både brukes som en allminnelig parvibrator, når dere er sammen, eller som langdistanselek, hvis dere for eksempel sitter i hvert deres land. 

We-Vibe Classic har samme gode passform og fleksibilitet som de andre modellene, så dere er sikret effektiv og nytelsesfull stimulasjon mens dere er sammen. 

Da vibratoren er fremstillet i medisinsk silikon, har den en myk og behagelig overflate. Vi anbefaler å bruke We-Vibe sammen med en god vannbasert glidekrem, så den føles enda mer behagelig og glatt, og blir enklere å innføre. 

We-Vibe Classic er 100 % vanntett og dere kan derfor også ta den med i dusjen eller badekaret. Den er enkel å rengjøre, og kan vaskes i varmt vann og med nøytral såpe, og bruk etterfølgende gjerne en sexleketøysrengjøring, for ekstra høy hygiene. Vibratoren leveres i en hvit eske, som både fungerer som opplader og og oppbevaring. Etter 4 timers oppladning, kan den gi dere opp til 3 timers fornøyelse. 

Vær oppmerksom på at for noen par krever det litt øvelse for å få We-Viben til å fungere optimalt. Man skal lære den og kjenne, og justere den på plass. We-Vibe fungerer best i følgende stillinger: Misjonær, skje og med henne øverst. 
Detaljer
MATERIALE: Medisins silikon.
MÅL: Lengde: 8,4 cm., Høyde: 5,5 cm., Diameter: 2,9 cm.
FJERNBETJENT: Ja, via fjernbetjening eller smartphone app.
TRÅDLØS: Ja.
FORBINDELSE: Bluetooth 4.0 (krever ikke login).
LYDNIVÅ: Lydsvak.
FORUTINNSTILTE VIBRASJONER: 10 forskjellige og justerbare
MULIGHED FOR INDIVIDUELLE VIBRASJONSPROGRAMMER: Ja. 
LADETID: 4 timer
VIBRASJONSTID: Opp til 3 timer ved lav intensitet, opp til 90 min. ved høy.
VANNTETT: Ja.
BATTERITYPE: Oppladbart litium (lader medfølger - fjernbetjening lades i hylsteret)
GLIDEKREM: Vannbaseret.
BRUERMANUAL: Engelsk m.fl. VARENUMMER: 14895.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Veldig fornøyd

Dette produktet skuffet ikke! Veldig lett å bruke både alene og med kjæresten. Den har flere forskjellige innstillinger for vibrering noe som gjør det spennende å prøve forskjellige og lett å finne det som passer seg selv. Kobler man den til mobilen kan man lage sine egne vibrereingsprogrammer noe som gjør det enda mer spennende. Om duvelger å bruke fjernkontrollen eller mobilen så har den en god rekkevidde som er veldig positivt! Vibratoren er veldig elegant å se på, og har en veldig god kvalitet.Boksen den kommer i (som også er ladestasjonen) gjør det enkelt å gjemme den bort, men fortsatt ha den lett tilgjengelig. Den lager minimalt med lyd, noe som er veldig braom man skulle ha lyst til å ta den med ut av soverommet ;) Vi er veldig fornøyd med dette produktet og kan absolutt anbefale dette! Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no