: Vi har åpent som vanlig, og vår leveringstid er ikke endret

We-Vibe Rave G-punktsvibrator

Klikk på bildene for å forstørre

We-Vibe Rave G-punktsvibrator

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 090,00

kr 759,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse

  Ønsker du intens stimulasjon av ditt G-punkt og dermed oppnå et intenst klimaks, er We-Vibe Rave G-punktsvibrator helt perfekt for deg.

  Vibratoren er ergonomisk utformet og designet med en liten bue som skal treffe G-punktet helt riktig. Den kraftige, men likevel lydsvake, motoren kombinert med det silkemyke materialet gir deg en deilig og eksklusiv opplevelse.

  G-punktsvibratoren har 10 forskjellige vibrasjonsmuligheter. Du kan skifte mellom de ulike trinnene på skaftet av vibratoren eller via din smarttelefon, som også gir en god mulighet for å inkludere en partner i leken.

  We-Vibe Rave er laget av silikon, er 22 cm lang og har en diameter som varierer fra 2,5 til 3,5 cm. Den opplades gjennom en USB-ledning og har en batteritid på hele 2 timer. Vibratoren er ikke vanntett, men vannavstøtende. Det følger også med en fin oppbevaringspose i velour.

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  VANNTETT: Nei (vannavstøtende).
  MÅL:
  - Lengde: 22 cm.
  - Diameter: 2,5 - 3,5 cm.
  FØLGER MED: Oppbevaringspose og USB-kabel.
  BRUKERMANUAL: Engelsk, svensk, tysk, fransk, m.fl.
  TEKNISKE SPESIFIKASJONER: Oppladbar via USB.
  BEMERK: Virker ikke med modifiserte Andriodsystemer som for eksempel Huawei EMUI.
  NB! Benyttes produktet i forbindelse med den foreslåtte app, må vi gjøre deg oppmerksom på at appen kan innsamle data om din bruk av produktet og appen. Deling av data kan begrenses i appens innstillinger. For mer informasjon henviser vi til app-innehaverens privatlivspolitikk. Sinful er ikke ansvarlig for din bruk av appen.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Veldig god vibrator! Denne ble anskaffet først og fremst til utvendig bruk, og i den rollen fungerer den helt utmerket. Den er enkel å betjene, men ikke prøv å fikle med den i mørket eller i "kampens hete". Knappene er vanskelige å finne og ganske harde å presse inn. De klikker tydelig når du trykker på dem, det er et pluss.

  Fia skriver at "man må trykke seg gjennom flere vibrasjoner for å få skrudd den av". Det er ikke helt sant, bare trykk og hold inne midtre knapp for å skru av.

  Vibrasjonene er dype og kraftige, og den bøyde formen gjør at den kan brukes både av henne alene eller under samleie.

  Som på tidligere We-Vibe produkter stikker man en plugg gjennom silikonet for å lade. Ladekontakten kjennes veldig tett ut, så jeg er ikke bekymret for at fukt skal komme inn. Ladingen skulle helst ha vært induktiv, men man får vel ikke alt her i livet. Den stive, plastaktige ledningen som følger med trekker ned helhetsinntrykket litt, men bare litt.

  Denne var en braksuksess her i heimen, ihvertfall.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Kraftig og god Kjøpte denne til dama og hun elsker den. Den gir kraftige vibrasjoner.

  Eneste lille minuset jeg kan komme på er at man må trykke seg gjennom flere vibrasjoner for å få skrudd den av, men hun får deilige serieorgasmer av denne, så det blir en liten bagatell..
  5 5 1

  Du anmelder: We-Vibe Rave G-punktsvibrator

  Hvordan bedømmer du produktet? *