You2Toys Ball of Lust Vibrator
You2Toys Ball of Lust Vibrator
kr 199,00
You2Toys Ball of Lust Vibrator  1
You2Toys Ball of Lust Vibrator  2

You2Toys Ball of Lust Vibrator

4.8 (1)
kr 199,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

You2Toys Ball of Lust Vibrator er perfekt for deg som ønsker pirrende stimulering og deilige vibrasjoner.

Ball of Lust er en slank og diskré vibrator som lett kan tas med i håndveska hvis du er på farten. Vibratorens vibrasjoner er kraftige uten å bli for intense, så du kan med fordel bruke Ball of Lust hvis du foretrekker moderat og pirrende stimulering.

I tuppen har Ball of Lust en liten massasjekule av metall som roterer når du beveger den bortover huden. Vi anbefaler at du bruker Ball of Lust med en god glidekrem fordi du slik kan oppnå en følelse som minner om oralsex.

Du kan bruke Ball of Lust til erotiske temperaturleker hvis du varmer eller kjøler massasjekulen i vannbad før bruk. Sjekk alltid temperaturen mot innsiden av underarmen før du bruker vibratoren intimt.

Ball of Lust er ennå en bestselger fra tyske You2Toys, og sexleketøysblogger JoanB.dk har kåret den som testvinner i en test av billige oralsexsimulatorer.

Detaljer

MATERIALE: Metall og ABS-plast med fløyelsmyk PU-coating. 
FTALAT-FRI: Ja.
LATEX-FRI: Ja.
LENGDE: 13,5 cm.
BREDDE: 1,5 cm.
VANNTETT: Ja.
BATTERI: 1 x AAA (ikke inkludert).
BRUKERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 14514.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Vel, hei du!

Denne lille vibratoren er supermorsom! Den er ikke så veldig stor og det kan være litt vanskelig å holde den ordentlig når det er glidecreme på, men jeg synes bare det krever litt øvelse. Et annet 'problem' kan være angående rengjøring, da det kan være litt vanskelig å få skikkelig rengjort kanten på testiklene samt den lillefordypningen bak det lilla stykket som holder testiklene fast. Men hvis du fokuserer på disse områdene, er ikke rengjøringen et problem. Lengden på skaftet er en god ting,da den kan nå G-punktet, og pungen gir en helt ny opplevelse som ikke er for ekstrem. Et godt råd er å skru på vibratoren og la tommelen bevege pungen rundt, ettersom denvarmer den opp. Og hvis den er helt ny, kan pungen sette seg litt fast. Da må det bare løsnes. Alt i alt en flott vibrator, og et must for kvinnen som vil skjemme bort segselv. Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no