You2Toys Silikondildo Medium 18 cm
You2Toys Silikondildo Medium 18 cm
kr 349,00
You2Toys Silikondildo Medium 18 cm  1
You2Toys Silikondildo Medium 18 cm  2
You2Toys Silikondildo Medium 18 cm  3
You2Toys Silikondildo Medium 18 cm  4

You2Toys Silikondildo Medium 18 cm

4.8 (5)
kr 349,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Den perfekte nybegynnerdildoen i realistisk utseende og god medium størrelse fra You2Toys.

Du får mange timers deilig stimulering takket være dildoens årete overflate og markerte penishode, som gir deg følelsen av å være sammen med en ordentlig mann.

Dildoens bunn med de naturtro ballene fungerer som en kraftig sugekopp, som kan settes fast på nesten alle jevne og glatte overflater for herlig, håndfri nytelse i alle dine favorittstillinger.

Din nye silikondildo er alltid klar til å tilfredsstille deg når lysten melder seg, uansett om du leker alene eller sammen med din partner. Kan også brukes i seletøy.

Den er laget av fleksibelt kvalitetssilikon, som gir deg en myk og deilg opplevelse. Full lengde på 18 cm, hvor 14 cm kan føres inn.

Detaljer

MATERIALE: Silikon.
DIAMETER: 2,6 til 3,6 cm.
LENGDE: 18 cm, hvor 14 cm kan føres inn.
SUGEKOPP: Ja.
SELETØYSVENNLIG: Ja.

VARENUMMER: 18107.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (5)
Vi elsker å bruke denne❤️

Dama digger alt med denne!

-
5 5 1
Nesten som om den er levende!

Utrolig virkelighetsnær. Nå kan min kjære leke med en annen "mann" og fortsatt være trofast mot meg! Jeg hjelper henne gjerne! Så spennende!

-
5 5 1
Gave fra mannen min

Fin størrelse, både å suge på og ha inni, mannen min blir tent på fordi den er naturlig i utseende når den er inni meg, helt klart en jeg også vil trives med når jeg er alene. Les mer

-
5 5 1
Flott nybegynnerdildo

Er ganske uerfaren med anale leketøy, men denne sklei rett inn etter en kort oppvarming uansett. Størrelsen passer også perfekt for en nybegynner som meg, ville ikke hatt den et hakk større eller mindre. Årene og hodet på dildoen er det som setter den fra andre "Kjedeligere" dildoer, som gir ekstra stimulering når du bruker den.Sugekoppen er også veldig sterk, så lenge du setter den på en flat overflate så faller den så å si aldri av, kan sikkert bruke den som en håndkleholder hvis man følerfor det. Dildoen er også laget av silikon, som er et veldig stort pluss for meg. Silikon er etter min mening, det beste materialet du kan kjøpe hvis du skal ha noen slagsleketøy. Les mer

-
5 5 1
Deilig realistisk dildo

Akkurat passe hard, med ekstra stimulering fra den ujevne teksturen og sugekopp, er denne veldig fin som en litt større dildo etter litt fingerlek. ;)

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no