Anal Fantasy Elite Oppblåsbar Buttplugg

Klikk på bildene for å forstørre

 • Anal Fantasy Elite Oppblåsbar Buttplugg
 • Anal Fantasy Elite Oppblåsbar Buttplugg

Anal Fantasy Elite Oppblåsbar Buttplugg

Tilbake på lager den 27.09.2019 Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.

kr 399,00

  Beskrivelse

  Er dere klare for litt mer? Bli med på nye anale eventyr med den oppblåsbare buttpluggen fra Anal Fantasy. 

  Før pluggen opp og blås den opp med fjernkontrollen til den når akkurat den størrelsen du foretrekker. Denne pluggen utvides i bredden så lengden på omkring 9 cm opprettholdes hele tiden. 

  Med avtagbar pumpe og slange, kan leken fortsette uforstyrret når den rette fylden er oppnådd. Air-release ventilen i bunnen av pluggen, sikrer at dere kan slippe ut luften uten å skulle montere slangen igjen. 

  Fremstilt i ftalatfri- og latexfri silikon. Prep-kit med anal ease, anal glidekrem, refresh cleaner og nitril hanske medfølger.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikon, ABS-plast, vinyl.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LENGDE: 12 cm, hvor ca. 9 cm kan føres inn.
  DIAMETER: 5,4 cm før den blåses opp. 
  MEDFØLGER: 1 x Anal Eaze avslappende krem 10 ml, 1 x Moist Anal Lube glidekrem 29 ml, 1 x Refresh sexleketøysrens 29 ml, 1 x nitrilhanske one-size.
  SPRÅK: Engelsk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Ikke et must-have Selve produktbeskrivelsen har ingen bilder av leken sammenlignet med noe med kjent størrelse. Det er derfor vanskelig å anslå størrelse kun på bestillingssiden. Jeg personlig syntes leken var overraskende liten da den kom i posten.
  Når det kommer til de mindre tilleggsartiklene i produktet: Hansken er ganske stor, og for at den skal være ordentlig glatt må den passe helt perfekt, ellers vil man oppleve lugging på hansken uansett hvor mye glidemiddel man bruker. Glidemiddelet og rensemiddelet er ganske flytende sammenlignet med norske glidemidler og rensemidler, men fungerer bra.
  Selve leken: Den har en fast base der et ytre lag pumpes opp til ønsket størrelse. Og den blir stor nok! Jeg vil anslå at den blir opp under 10cm i diameter, som en liten ballong. Både produktbeskrivelsen og boksen den kommer i påpeker at leken ikke må overpumpes, men gir ingen antydning hvor mange pump som er for mange. Selve pumpen fungerer delvis dårlig da den ikke er limt fast til slangen. Den lekker mye av luften du forsøker å pumpe inn i pluggen når trykket begynner å bli stort. I tillegg opplevde jeg flere ganger at dysen i enden av pumpen ble blåst ut av pumpen når trykket ble stort. Flere av delene i leken hadde hatt godt av å være limt eller skjøtet ordentlig sammen.

  Alt i alt fungerer den bra som oppblåsbar plug for dem som ønsker en slik, men den har ikke den høyeste produktkvaliteten, og er ikke sammenlignbar i størrelse med de andre, særdeles større, ikke-oppblåsbare pluggene på markede. Alt i alt ikke et must have, men fungerer bra til for eksempel oppvarming til analfisting og store anale leker.
  5 3 1

  Du anmelder: Anal Fantasy Elite Oppblåsbar Buttplugg

  Hvordan bedømmer du produktet? *