TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Nærbilde av en kvinne som ligger med lukkede øyneNærbilde av en kvinne som ligger med lukkede øyne
Erotiske fortellinger
Author
Publisert:14/03/2023

Dagdrømmer om ham

Denne historien er skrevet av AVA Stories

Når jeg kommer hjem etter middagen demper jeg lyset, sparker av meg skoene og tenner rose-duftlysene på nattbordet.

Jeg kler av meg foran speilet og ser på kroppen min bevege seg mens jeg glir stroppene på silkekjolen ned over skuldrene. Den faller ned på gulvet.

Jeg ser på meg selv i det flakkende lyset fra stearinlysene, og jeg klarer bare å tenke på én ting:

Mannen som satt overfor meg på restauranten. Mannen med de fyldige leppene og isblå øynene. Øyne som tok inn hver centimenter av meg som om jeg var kunst.

Jeg kan ikke la være med å tenke på hendene hans som glir rundt den nakne kroppen min og tar tak i brystene mine. På leppene hans på innsiden av lårene mine og tungen hans mellom beina mine.

Jeg går bort til sengen, bøyer ryggen og beveger hoftene i en sakte gnikkende dans som om han var rett bak meg, skrittet hans mot rumpa mi og hendene hans på hoftene mine.

Illustrasjon av en kvinne som holder en vibrator bak ryggen mens hun ser i et speil der hun står sammen med en annen person

Når jeg trekker vibratoren min ut fra under sengen, fører jeg hendene over det lange, glatte silikonskaftet og følger kurven opp til spissen som jeg vet kommer til å treffe g-punktet mitt. Kroppen min kribler av lengsel.

Vibratoren summer forsiktig når jeg slår den på, og jeg trekker meg inn i fantasien min.

Vi har nettopp kommet hjem fra middagen og vi har drukket for mye rødvin. Vi er i det hvite marmorkjøkkenet og prøver å finne en godnattdrink. Han kommer opp bak meg mens jeg bøyer meg under disken etter en flaskeåpner.

Han flytter håret mitt bort fra skuldrene mine og begynner å kysse nakken min. Leppene hans er varme mot huden min.

Han snurrer meg rundt. Hånden hans glir oppover ryggen min til han tar tak i håret mitt og fører ansiktet mitt mot hans. Han kysser meg hardt. Han presser leppene mine fra hverandre med tungen sin og glir inn i munnen min.

Jeg forestiller meg at han trekker seg bort, hånden hans hviler mot ansiktet mitt, og han trekker forsiktig i underleppen min med tommelen sin. Han ser på meg med de gjennomtrengende blå øynene.

Jeg ser for meg at han tar hendene sine under rumpa mi og løfter meg opp på kjøkkenbenken, mens hendene mine glir under skjorta hans. Huden hans er varm under fingrene mine, og jeg kan ikke la være å sette neglene mine i ryggen hans.

Vibratoren glir mellom beina mine og jeg forestiller meg at han kysser meg på kjøkkenbenken. Jeg fører den over trusen og kjenner trykket gli over huden min.

Jeg er allerede desperat etter øyeblikket der jeg kan trekke stoffet til side og kjenne den fulle intensiteten. Den kjører sakte opp og ned over fitta mi. Jeg øker hastigheten så jeg kjenner bølgene av nytelse over nerveendene mine.

Jeg flytter vibratoren til den pulserende klitorisen min. Jeg presser hardt mot stoffet og beveger det i sirkler mens jeg presser ryggen inn i putene. Et stønn unnslipper leppene mine.

Jeg forestiller meg at han drar av meg toppen og jeg drar den vibrerende enden over brystvortene mine og ser dem bli stive.

Jeg ser for meg at han tar brystvortene mine mellom leppene sine og pirrer dem med tungen, akkurat som han hadde gjort med munnen min. Tungen hans slikker sakte på den ene brystvorten mens den andre blir kjærtegnet av hånden hans.

Jeg forestiller meg hånden hans som beveger seg over trusa mi og pirrer meg. Jeg stønner over hvor våt jeg er. Trusen er glatte mot vibratoren min; Jeg har gjort den skikkelig gjennomvåt.

Jeg drar den av og kaster den til siden, tar tak i glidemiddelet mitt og klemmer det ut på tuppen. Det er vannbasert og silkeaktig for å etterligne min egen fuktighet.

Jeg leker med åpningen min. Vibratoren sender bølger av glede over meg mens jeg gnikker meg mot den smurte spissen.

Jeg ser for meg den steinharde pikken hans og de isblå øynene hans som ser inn i mine mens han sakte trenger inn i meg. Jeg beveger vibratoren i takt med fantasien min, sakte, centimeter for centimeter.

"Gud, du føles så bra. Spre beina mer", ville han ha sakt.

Jeg endrer innstillingen slik at den vibrerer i lange rytmer, pauser og dobler hastigheten.

Jeg føler at jeg nærmer meg.

Jeg har nådd roten, og med hele greia inni meg begynner jeg å støte. Bøyen på vibratoren gjør at den treffer g-punktet mitt perfekt; Jeg slipper ut et gisp, mens jeg kjenner orgasmen min bygge seg opp.

"Kom igjen, kjære. Jeg vil kjenne at du kommer."

Jeg begynner å støte vibratoren hardere og dypere. Så holder jeg den avrundede spissen mot g-punktet mitt i noen pinefulle sekunder før jeg raskt fjerner den. Pirrer meg selv akkurat som han ville gjort. Får meg nærmere kanten.

"Vær så snill", gisper jeg. "Vær så snill."

Og mens tærne mine krøller seg og ryggen min buer seg, bryter nytelsen ut i kroppen min og gir meg gåsehud over hele kroppen.

Et dempet skrik unnslipper leppene mine, og jeg kommer hardt og kjenner fitta mi stramme og trekke seg sammen rundt den perfekte silikonen.

Illustrasjon av en kvinne som ligger halvnaken med lukkede øyne og med et sexleketøy ved siden av seg

Flere artikler

  Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  TickRask og diskret levering
  TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful