Clone-A-Willy Original

Klikk på bildene for å forstørre

 • Clone-A-Willy Original
 • Clone-A-Willy Original

Clone-A-Willy Original

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 399,00

kr 299,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse

  Dette Clone-A-Willy settet gir deg alt du trenger for å lage en vibrerende kopi av din penis. La din kone eller kjæreste nyte deg når du er borte. Alt som skal til er noen minutter og litt vann, og voila, du har en perfekt og tro kopi av penisen! Settet leveres med en liten vibrator som gjør Clone-A-Willy til en enda morsommere opplevelse.

  Clone-A-Willy er et hudvennlig kvalitetsprodukt som ikke inneholder ftalater eller lateks.

  Settet inneholder: støpeform, støpepulver, flytende hud, flytende gummi, flertrinnsvibrator og instruksjoner. Vibratoren bruker 1 x AA batteri (ikke inkludert).

  Detaljer

  MATERIALE: Gummi.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEKSFRI: Ja.
  DIAMETER: Opptil 6 cm.
  LENGDE, STØPERØR: 28 cm.
  LENGDE, VIBRATOR: 13 cm (2,5 cm i diameter).
  STØRRELSE: Passer de fleste menn med en størrelse opp til 23 cm.
  VANNTETT: Ja, sprutsikker.
  BATTERI: 1 x AA (ikke inkludert).
  VIBRASJONER: 1.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Morsomhetsgrad
  Clone a Willy Jeg vil gi Clone a Willy skyhøye anbefalinger produktet formidler kvalitet og overrasker nok alle førstegangsbrukere og framtidige livsnytere. Resultatet blir identisk utseende og størrelsesmessig i mitt tilfelle var det kjæresten min som fikk en egen Willy fra meg og det har reddet forholdet vårt mange ganger da vi begge reiser mye i jobben,nå er en del av meg alltid nærværende på damas jobbeventyr og dama er aldri misfornøyd. Høyeste poeng og kan varmt anbefale å Clone a Willy.
  Takk på forhånd. Med Vennlig Hilsen Alex & Dama.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Morsomhetsgrad
  Fiffig Dette er først og fremst gøy. Ikke prøv det alene. Silikonen er litt hard hvis du setter inn en dildo. Antar at det blir en smakssak;) Bruk en penisring. Skulpturer bør tas godt ut. Husk den sørger for et ettermæle.
  5 4 1
  Generell vurdering
  Morsomhetsgrad
  Morsom sak Kjempeartig å drive å ta en avstøpning av seg selv, det er noe jeg ville anbefale om du sitter litt på gjerdet. :D Men savnet mer silikon da junior ble en juniorjunior da det bare var silikon for 3/4 av formen... så neste gang kommer jeg nok til å kjøpe en ekstra med silikon ;) Må jo ha full lengde på karen ;)

  Men litt tips og triks i ludo;
  1. Det er et par steg som skal gjøres før du tar avstøpningen, og når ting er i gang, da går klokka, bokstavlig talt! chuppchupp! (Penisring anbefales på det sterkeste)

  2. Ta avstøpning i dusjen, eller over noe du kan kaste etterpå, for det avstøpningmassen var noe dritt å fjerne etterpå.... (får du det i tepper er det bay-bay-teppe etterpå... #erfaring)

  3. Når du har i silikonen, ta noe som vibrerer inntil røret du har avstøpningen i, da vibrerer du opp luftboblene og får et jevnere resultat.

  4. Dette er ikke noe som er ferdig iløpet av en times tid.... Avstøpningen skal stå i 4t mens silikonen skal stå i 24 t ...
  5 4 1
  Generell vurdering
  Morsomhetsgrad
  Sikkert bra, men silikonen størknet for fort dessverre. Sikkert bra, men silikonen størknet for fort dessverre.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Morsomhetsgrad
  Suverent produkt til bra pris. Jeg fikk bestilt denne her og den har tilfredsstilt bra. Den har representert meg vell for å si det sånn. Hehe.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Morsomhetsgrad
  Fantastisk Supert produkt og damen din vil elske denne..
  Lykke til..
  5 5 1

  Du anmelder: Clone-A-Willy Original

  Hvordan bedømmer du produktet? *