Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Amaysin Curvy Oppladbar Rabbitvibrator var 1

Amaysin Curvy Oppladbar Rabbitvibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 479,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne rabbitvibratoren fra Amaysin har alt du elsker ved det populære sexleketøyet, bare med et mer estetisk og tiltalende design.

Det kurvede og organiske uttrykket, samt den moderne fargen, gjør rabbiten perfekt til kvinnen som verdsetter skjønnhet og kvalitet. Det stilrene designet vil dessuten få vibratoren til å blende naturlig inn i nattbordsskuffen din.

Men den vakre vibratoren er også svært effektiv. Med sine 10 rumlende vibrasjonsmønstre stimulerer den både dine indre og ytre lystpunkter, og sender deg dermed sikkert mot intense klimaks.

Vibratoren kan føres 11 cm inn i skjeden og har en diameter på 3,3 cm, hvilket gjør den velegnet til både nye og erfarne brukere av rabbitvibratorer.

Skaftet på vibratoren består av myk og fleksibel silikon, og med et godt vannbasert glidemiddel glir den lett og behagelig på plass. I tillegg er vibratoren vanntett, og du kan dermed nyte de orgasmiske vibrasjonene i både dusjen og i badekaret.

MerkeAmaysin
Produkt vekt (g)90
Full lengde (cm)20
Innførbar lengde (cm)11
Diameter (cm)3.3
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)60
Vibrasjonshastigher10
PrimærmaterialeSilikon
FargeBordeaux
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU22993
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra 6
Trånn - 7. nov. 2023
Kjempe lekeyøy
Perfekt
Sol - 27. mar. 2022
Utrolig effektiv
For kraftig, uten mulighet for forsiktig vibrering
Vi - 3. oct. 2021
Hva man tåler og liker er forskjellig, og for mange er det veldig avhengig av syklus og dagsform. Noen vil nok like denne veldig godt, men ikke jeg, dessverre. Den har VELDIG kraftige vibrasjoner, riktignok mange mønster, men ingen mulighet for mer forsiktig vibrering. Tør rett og slett ikke bruke denne vaginalt, den er alt for voldsom. Hvis man lett blir overstimulert, eller er ekstra følsom er dette dessverre ikke produktet å gå for. Pluss: Pen, myk, smidig, ikke «penisform»
Superbra for nybegynnere
Heihei - 26. oct. 2020
Kraftfull rabbitvibrator med mange pirrende programmer. Veldig enkel å bruke, eneste er at av/på knappen kan være vanskelig å finne når man bruker det. Superfornøyd med kjøpet mitt.
Bargain
KC - 7. may. 2021
Nå en av mine favoritter. Den er myk og bevegelig, lett å vinkle. Det gir meg ikke orgasme med en gang, det tar tid og litt krefter, men jeg når målstreken hver eneste gang. Jeg bruker generelt de tre fųrste funksjonene, dvs. de uten mųnstre. Virkelig fint og mykt materiale, lett å rengjųre. Jeg kan anbefale det, et godt kjųp :-)
0
Fantastisk
Lotte - 22. apr. 2021
Vakker og nydelig kvalitet. Har aldri fått orgasme så fort fųr, jeg er 58 år. Utrolig, jeg beklager bare at jeg har tatt så lang tid å kjųpe en :)
0
Fornuftig, men må brukes noen ganger fųr orgasme
Emma - 11. apr. 2021
Den er super fin å holde og enkel å bruke. Hvis du bare bruker den for å oppnå orgasme umiddelbart, brukes kun de tre fųrste hastighetene (i mitt tilfelle), noe som er litt synd. Resten er mųnstre i stedet for hastigheter. Jeg fųler også at det krever litt ekstra og lengre arbeid for å oppnå klimaks enn andre
0
For en skuffelse
J - 27. mar. 2021
Stor skuffelse... Den er for myk og smidig til å treffe noe ... Dette er både inne og ute.
0
En flott kanin!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette viste seg å være en hyggelig overraskelse. Ikke alle vil like det, men det passer godt til anatomien din. Fleksibel, den gir fine vibrasjoner på akkurat de riktige punktene, med akkurat passe følsomhet. Vibrasjonene er på en veldig grunnleggende frekvens, ikke noe for intens, ingen spesielle favoritter for meg i programvalget. Fint leketøy generelt, muligens en ny favoritt for hverdagslytting. Veldig enkel å bruke. Mye mer kompakt enn jeg forventet. Lett og materialet er behagelig mykt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Amaysin Curvy oppladbar kaninvibrator med kurvform
Anonymous - 13. mar. 2024
Det går bra.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful