TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

baseks Realistisk Lilla Multispeed Dildovibrator

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 169,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00
Inkl. mva.
baseks Aqua Glide Vannbasert Glidemiddel 200 ml
kr 159,00
Inkl. mva.
Baseks Sexleketøysrens 200 ml
kr 139,00
Inkl. mva.

Oversikt

Møt denne lille nytelsesmaskinen fra baseks, komplet med et realistisk design for virkelig intens nytelse. Vibratoren har flere vibrasjon nivåer, hvilket lar deg skreddersy hvordan din gledestur skal se ut!

Denne delikate vibratoren har en bløt, men robust overflate og kombinerer en sukkersøt farge med det årete støpet som realistisk etterligner en ekte penis. Det lett kurva skaftet og de nøye utvalgte detaljene på hodet muliggjør både G-punktsstimulering og klitoriskos - denne vibratoren kan det meste. 

Bare ta i batterier (ikke inkludert) og vri på bunnen for å utforske de forskjellige sensasjonene vibrasjonsnivåene har å tilby. Begynn med rolig nynning og bygg deg helt opp til stønn du kjenner langt utenfor stemmebåndene! Den utrolig fleksible dildovibratoren kan bøyes, hvilket gjør den i stand til å komme til akkurat der du liker det.

Smør din nye, lilla elsker inn i ditt foretrukne vannbaserte glidemiddel og så har du en fargeful ferd forran deg! Enten du er ferdig med en litt ekstra hyggelig alenestund eller en het stund sammen med en partner, så vasker du dildovibratoren med varmt vann og såpe eller sexleketøysrens. La den lufttørke etter rengjøring. 

MerkebaseksProdukt vekt (g)210Full lengde (cm)22.5Innførbar lengde (cm)20.5Diameter (cm)4Strømkilde2 x AA (Ikke inkludert)VibrasjonshastigherMultispeedPrimærmaterialeTPEFargeLillaAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , NederlandskSKU24521
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Happy
Happy wife, happy life. Denne var fruen godt fornøyd, passe størrelse, god vibrering, masse godlyder fra fruen. Karm - 10. oct. 2022
Bra produkt til min samboer
Voksent leketøy til voksen kvinne Lossius - 15. feb. 2022

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful