Vibrerende Dildoer

Drømmer du om å krydre den velkjente dildoopplevelsen med litt ekstra stimulering fra en vibrator? Med en vibrerende dildo får du det beste fra begge verdener. Disse dildoene finnes i alle størrelser og i en rekke former og fasonger, men felles for dem alle er at de typisk har et naturtro design med eksempelvis markert glans og årer langs skaftet. Tilfører en ekstra, pirrende dimensjon til din nytelse.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Lengde
Innførbar lengde
Diameter
Egenskaper
Batteridrevet (72)
Fjernstyrt (10)
Oppladbar (8)
Reiselås (4)
Seletøyvennlig (27)
Vanntett (44)
Materiale
ABS-plast (1)
Gummi (3)
PVC (28)
Silikon (14)
TPE (18)
TPR (19)
Merke
Bang! (1)
Baseks (9)
Bull Power (1)
CalExotics (4)
Fantasy for Her (1)
Fun Factory (4)
GC (2)
H2O (2)
Juicy Jewels (2)
King Cock (12)
LovingJoy (1)
Master Series (1)
Mixed (1)
Nature Skin (3)
NMC (2)
Power Stud (2)
Real Feel (1)
Real Feel Deluxe (6)
Realrock (3)
Sevencreations (4)
The D (2)
The Realistic Cock (2)
Willie City (7)
You2Toys (5)
Vis alle 78 produkter
Du har sett 42 av 78 produkter
Vis flere

Vibrerende dildoer som vibrerer på de helt rette stedene

En vibrerende dildo er en god dildo

Når man skal ut å finne seg en ny dildo, uansett om det er den første av slagsen, eller om det er en tilføyelse til samlingen, kan det være vanskelig å finne ut hvilken type man vil ha, og hva som passer ens behov og drømmer. Mange kvinner har problemer med å oppnå orgasme ved penetrering alene, noe som i bunn og grunn er den alminnelige dildoens funksjon. Har man problemer med å oppnå orgasme utelukkende ved penetrering, kan en vibrerende dildo i stedet for en alminnelig variant være det helt opplagte valget.

Med en vibrerende dildo får man nemlig alt det gode fra den alminnelige dildoen, men med litt ekstra krydder i form av pirrende vibrasjoner som er med på å ta leken til et høyere nivå. For noen kvinner virker vibrasjonene som en ekstra pirring på G-punktet, og kan bidra til å gi dem en deilig G-punkts orgasme. Stimuleringen fra de pulserende vibrasjonene kan nemlig bidra til å gi kvinnen en helt annerledes opplevelse enn ved normal penetrering uten vibrering. De fleste kvinner vil altså kunne få deilige og orgasmefylte opplevelser med en dildo med vibrator

Merk kroppen din på nye måter

To orgasmer kjennes sjeldent like ut. Noen dager er de lange og kommer skyllende over en som en bølge. Andre dager er de kraftige, eksplosive og kan komme helt overraskende. Selv om man kanskje har en idé om hva som skal til for å kunne oppnå en orgasmen, er det ikke sikkert at det er de samme tricksene som virker hver eneste gang. Noen dager kan man klare det lett og bare ved hjelp av fingrene dine, men på andre dager er nødvendig med litt ekstra hjelp.

Og det er nettopp her en vibrerende dildo kommer inn i bildet. Selv om det er snakk om en dildo, som man jo typisk vil bruke til en form for penetrerende onani, kan den takket være vibrasjoner også brukes til så mye mer enn det. Prøv for eksempel å bruke den utvendig på og rundt kjønnsleppene dine, og la vibrasjonene stimulere klitorisen din og de andre følsomme nerveendene som sitter rundt kjønnsleppene og skjeden. Det vil gi deg mulighet for å merke kroppen din på helt nye måter.

Få frekke opplevelser på nye steder

En stor fordel ved de vibrerende dildoene du finner her i kategorien, er at mange av dem faktisk er vanntette. Dette betyr at du ikke trenger å begrense den personlige hyggestunden til sengen eller andre tørre steder. Du kan i stedet snike din vibrerende makker med inn under dusjens varme vannstråler eller nede i badekarets boblende vann og la deg oppsluke av de stimulerende vibrasjoner i kombinasjon med det varme, beroligende vannet som omslutter den nakne kroppen din.

Skal det spices opp litt ekstra, kan du selvfølgelig også invitere med deg partneren din ned i det dampende badekaret, hvor partneren får lov til å pirre deg med den vibrerende dildoen. La turen under det varme vannet bli en deilig opptakt til et intimt og nærværende øyeblikk for dere, hvor dere har mulighet for å nyte hverandre litt ekstra, og ta dere godt tid til å utforske hva den andre synes er ekstra deilig nettopp i dag. Ta en titt rundt i det store utvalget her på siden, og finn din personlige favoritt som kan gjøre dagen din litt ekstra frekk.

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0024 OSLO - VAT: 913397045 MVA
Copyright © 2008-2022 Sinful
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no