Vibrerende Dildo

En vibrerende dildo gir deg det beste fra to verdener. Den gir deg både stimulerende penetrering og pirrende vibrasjoner på en og samme tid. Hvis du vil krydre onaniopplevelsene dine med dobbelt så mye stimuli er det altså et perfekt leketøy for deg.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Lengde
Innførbar lengde
Diameter
Egenskaper
Appstyrt (2)
Batteridrevet (55)
Fjernstyrt (7)
Oppladbar (18)
Realistic (35)
Reiselås (5)
Seletøyvennlig (12)
Splashproof (11)
Suction Cup (12)
Thrusting Function (6)
Vanntett (32)
Varmefunksjon (1)
Vibrating (70)
Materiale
ABS-plast (3)
PVC (12)
Silikon (32)
TPE (13)
TPR (15)
Merke
Amaysin (2)
Bang! (1)
baseks (12)
CalExotics (4)
Doc Johnson (2)
Fun Factory (3)
GC (2)
Gemüse (2)
H2O (1)
Inmi (1)
Kiiroo (1)
King Cock (4)
King Cock Elite (1)
Lelo (1)
LELO (1)
Love Hamma (1)
LoveBotz (1)
Lovehoney (1)
Master Series (1)
NS Novelties (1)
Power Stud (1)
Real Feel (1)
Real Feel Deluxe (3)
Satisfyer (1)
Seven Creations (3)
Sinful (1)
Sweet Smile (1)
Tantus (3)
Willie City (7)
You2Toys (8)
Vis alle 73 produkter
Du har sett 42 av 73 produkter
Vis flere

Vibrerende dildo - dobbelt så mye nytelse

En vibrerende dildo øker sjansene for å få orgasme

Når man skal gå til innkjøp av en dildo, uansett om det er den første av slagsen eller en tilføyelse til samlingen, kan det være vanskelig å vite hvilken type man bør velge. Mange kvinner har problemer med å oppnå orgasme ved penetrering alene, hvilket er dildoens primære funksjon, og derfor blir det utilstrekkelig. Har man problemer med å oppnå orgasme utelukkende ved penetrering, er en vibrerende dildo et opplagt valg. 

Med en vibrerende dildo får man nemlig alt det som en vanlig dildo kan pluss litt ekstra stimuli. Den har en innebygd vibrator som sender pirrende vibrasjoner til hele dildoen og kan dermed løfte onaniopplevelsene til et helt nytt nivå. For noen kvinner virker vibrasjonene ekstra stimulerende på G-punktet og kan bidra til å gi dem en herlige G-punktsorgasmer. Andre synes vibrasjonene er aller mest pirrende på klitoris og bruker dermed en vibrerende dildo til både innvendig og utvendig stimuli. Det er altså mange måter å oppnå nytelse med en dildovibrator.

Merk kroppen din på nye måter

Orgasmer kjennes sjeldent like ut. Noen dager er de lange og kommer skyllende over deg som en bølge. Andre dager er de kraftige, eksplosive og kan komme helt overraskende. Selv om man kanskje har en idé om hva som skal til for å kunne oppnå orgasme, er det ikke sikkert at det er de samme triksene som virker hver eneste gang. Noen dager kan man klare det lett og bare ved hjelp av fingrene, men på andre dager er nødvendig med litt ekstra hjelp.

Og det er nettopp her en vibrerende dildo kommer inn i bildet. Selv om det er et sexleketøy man typisk bruker til penetrerende onani, kan den takket være de innebygde vibrasjonene også brukes til andre former for onani. Prøv for eksempel å bruke en vibrerende dildo utvendig på og rundt kjønnsleppene dine, og la vibrasjonene stimulere klitoris og de andre følsomme nerveendene i vulvanen og rundt skjeden. Det vil gi deg mulighetem til å merke kroppen din på helt nye måter.

Nyt frekke opplevelser på nye steder med vibrerende dildoer

En stor fordel ved mange vibrerende dildoer du finner her i kategorien, er at mange av dem faktisk er vanntette. Dette betyr at du ikke trenger å begrense de intime stundene til sengen eller andre tørre steder. Du kan i stedet snike din vibrerende venn med inn i dusjen eller i badekaret, og la deg oppsluke av de stimulerende vibrasjoner i kombinasjon med det varme, beroligende vannet som omfavner den nakne kroppen din.

Skal det spices litt ekstra opp, kan du selvfølgelig invitere med partneren din i det dampende badekaret, der han eller hun får lov til å styre din vibrerende dildo. La den hete dusjen eller det dampende badet bli opptakten til et fantastisk samleie dere aldri vil glemme. Husk å ta dere god tid til å utforske hverandres kropper og bli helt varme før forspillet beveger seg over i samleie. En vibrerende dildo kan altså både nytes alene og i fellesskap med din partner.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no