Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
CB 6000s Kort Kyskhetsbelte 6,35 cm var 1

CB 6000s Kort Kyskhetsbelte 6,35 cm

Relaterte produkter
Plastikkhengelåser til Kyskhetsbelte 10 stk.
kr 349,00
Inkl. mva.
Sinful Silk Silikonbasert Glidemiddel 100 ml
kr 139,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 995,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

CB 6000s og andre kyskhetsbelter, også kalt chastity cage, fra den samme serien betraktes som noen av de beste på markedet.   Med en lengde på 6,35 cm er kyskhetsbeltet mindre enn den originale CB 6000.   CB 6000s er framstilt av plastikk (polykarbonat) og er derfor meget holdbart.   De ulike ringene, låsepinnene og mellomleggene lar deg justere beltet så det passer deg.   Diameteren på de 5 ringene er, 3,8 cm, 4,1 cm, 4,5 cm, 4,8 cm og 5 cm.   Vi anbefaler at du bruker et glidemiddel når kyskhetsbeltet settes på penisen din.   Kyskhetsbeltet leveres med 1 hengelås med 2 nøkler, 5 individuelt nummererte plastlåser og 1 oppbevaringseske.

MerkeCB-X
Produkt vekt (g)120
InkludertPenisbur, Ringer, Ring, Avstandsstykker, Låsepinner, Hengelås med nøkler, Hengelåser, Prøve med glidemiddel, Oppbevaringspose
Full lengde (cm)6.35
Indre dybde (cm)6
Diameter (cm)3.8
Indre diameter (cm)3.5
Elastisk indre diameterNei
PrimærmaterialePC (polykarbonat)
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSpansk, Fransk, Engelsk, Tysk
SKU12523
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra!
Chazzy - 23. feb. 2023
Dette fungerer veldig bra, både som sexleketøy for kortvarige sessions, og til langtidsbruk! Anbefales!
Funker fint
Femboichan - 10. jan. 2022
Er du en grower og ikke en shower så er denne en ideell størrelse. Kvaliteten er innafor, enkel plastikk uten noen skarpe kanter eller annet som kan være irriterende. Denne kan fint brukes over lengre perioder uten at det blir ukomfortabelt. det som trekker litt ned for meg er hengelåsen, når man holder på eller leker seg så blir det ikke akkurat lydløst. Klakk klakk klakk fra metall mot plast er bare irriterende. Heldigvis kan man bruke strips eller annet for å låse den så man slipper hengelåsen.
Kvalitet
E. - 3. jan. 2022
Kort, bra, og velfungerende.
5 stjerner av en grunn
Johnny - 21. oct. 2020
Jeg har prøvd flere forsjellige penispur, og har funnet ut at jeg er en grower, ikke en shower. Ett bur som dette passed dermed perfekt, det fant jeg ut nesten med en gang! Med en relativt kort lengde, flere ringer og justerbare pinner så kunne jeg finne en kombinasjon som passet meg godt! Den beste innvesteringen i ett penisbur jeg har gjort! 5/5
Meget bra
Kåre - 30. aug. 2020
Mest behagelige penisbur jeg har prøvd. Klarer ikke "rømme" ut av denne heller. Tommel opp
HELT SUPERT .Anbefales.
7078 - 13. mar. 2015
Min samboer kjøpte dette til meg da jeg tidligere hadde ett rimelig stålbur,dette var det mulig og lure seg unna min kyskhet,det er ikke noe som går med CB"N :Følger med 4 baseringer i forskellige str og 4 avstands stykker ;dette er med og gjøre at når den er skikkelig innstillt så er man virkelig innelåst;ett stort pluss er at det fulgte med en solid hengelås som ikke andre nøkler enn de 2 man får med vil passe. i en nød situasjon så er eneste mulighet og klippe låsen om ikke nøkkelbærer er tilgjengelig/tilstede. Positive egenskaper: sitter skikkelig på plass når det er rett justert. lett og rengjøre solid hengelås følger med Følger med 5 stk plastikklåser med tall som gir nøkkelbærer ennda mer kontroll. Følger med en liten tube silikon glid som i tillegg er utrolig god glidemiddel og er svært drøy i bruk. Ikke mulig for meg og berøre min penis når den er innelåst. Prisen er lav i forhold til kvalitet på produktet. Bruker denne som en del av bondage og min samboer(kvinne) som følte dette noe negativt da spesiellt med stål buret,etter hun kjøpte dette så er all negative tanker og følelser borte og hun har meg under full kontroll når hun måtte ønske. jeg har ikke opplevd noen smerter med denne Cb Negativt.: ikke noe vi synest er negativt med denne låsen. Kan trygt anbefale andre og kjøpe dette buret.
Godt produkt
AnonSissy - 4. mar. 2021
CB-6000s er et flott produkt med mange muligheter for å justere den nųyaktig til din stųrrelse med unntak av selve penisrųret. Dessverre for meg er den indre diameteren på selve penisrųret litt for smal, og jeg har ikke klart å finne et plastprodukt som har en indre diameter som passer til penisen min, så hvis din er litt tykk vil jeg anbefale et but i stål eller et tilpasset 3d-trykt plastbur.
0
superfrekk
RR - 9. jun. 2020
Dette var det fųrste buret jeg kjųpte. Hvis du ikke har prųvd det fųr, kan jeg anbefale dette på det varmeste. Det er en du kan gå med i lengre perioder uten irritasjon. God og robust og sannsynligvis en av de beste for prisen, spesielt. Definitivt en vinner for meg.
0
Flott bur til en god pris
Anonymous - 13. mar. 2024
Mitt første kyskhetsbur! Kom på 4 dager, så ikke dårlig. Diskret pakket. Boksing i ny stil forvirret meg et øyeblikk, men akkurat det rette produktet. Jeg er en gjennomsnittlig fyr i penisavdelingen - nøyaktig 6 ", men med store bollocks. Jeg var fristet til å starte med den minste basisringen (4 å velge mellom) og avstandsstykket (også 4), men fornuften seiret, og jeg brukte den største av hver først. Gudskjelov at jeg gjorde det... passformen var nesten perfekt, restriktiv over alt, men ikke for stram. Jeg brukte 'strømpemetoden' for å sette den på og opplevde en ereksjon under montering. Da jeg hadde taklingen min på plass, var jeg steinhard og fylte rørseksjonen helt med glansen min rammet mot toppen av røret - lykksalig frustrerende! Gleder meg til å bruke den med kona for å se hva slags erting hun har i tankene.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Flott sett
Anonymous - 10. oct. 2021
Dette var ikke den første av cb-serien som jeg kjøpte. Materialene er solide og buret har god passform. Lett å holde rent og vil vare lenge.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful