Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
CB-X Mini Me Clear Kyskhetsbelte 3,18 cm var 1

CB-X Mini Me Clear Kyskhetsbelte 3,18 cm

Relaterte produkter
Plastikkhengelåser til Kyskhetsbelte 10 stk.
kr 349,00
Inkl. mva.
Sinful Silk Silikonbasert Glidemiddel 100 ml
kr 139,00kr 104,25
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 445,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Et lite bur for mannen, men et gigantisk sprang for menneskeheten i kyskhetsspenningens navn! CB-X introduserer kyskhetsbelte Mini Me som trykker strammere enn noen gang før med bare 3,18 cm lengde for å holde manndommen i sjakk! Buret er laget av polykarbonat av medisinsk kvalitet som gjør det både lett, slitesterkt og utrolig behagelig. Ventil-funksjonen gjør buret hygienisk og det er lett å rengjøre og gå på toalettet.

Mini Me-buret er både sikkert og pålitelig og kommer med 5 størrelsesringer og avstandsstykker for å lage en tilpasset passform som gir en deilig begrensning av din ereksjon.

Med fem individuelt nummererte plastlåser er det lett å reise og gå gjennom metalldetektorer. Ingen frekke gleder når nøkkelholderen din er ute av syne!

Rengjør din kyskhetsbeltet med vann og mild såpe og ha ditt kyskhetsbelte klart for neste BDSM-eventyr.

MerkeCB-X
Produkt vekt (g)40
InkludertPenisbur, Ringer, Ring, Avstandsstykker, Låsepinner, Hengelås med nøkler, Hengelåser, Prøve med glidemiddel, Oppbevaringspose
Full lengde (cm)3.18
Indre dybde (cm)1.5
Diameter (cm)3.8 | 4.1 | 4.5 | 4.8 | 5.1
Indre diameter (cm)3
Elastisk indre diameterNei
PrimærmaterialePC (polykarbonat)
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Spansk, Fransk, Engelsk
SKU24660
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God kvalitet med fine detalljer for individuell tilpassing. Behagelig å ha på, men gir absolutt en innelåst følelse.
Per - 21. mar. 2024
Solid utførelse med god kvalitetsfølelse. Fine detaljer for individuell tilpassing. Behagelig å ha på,men gir absolutt en innelåst følelse. Fungerer veldig godt med plasthengelås.
Trangt og kinky
Neptune - 24. aug. 2023
Det kan høres lite ut med et bur på bare 3,8 cm, men det føles bra. Penis må presses noe sammen for å komme inn, men den totale lengden på hele Mini Me er lenger enn 3,8 cm. Ved ereksjon er det ikke noe å gå på, så den største delen av utvidelsen av penis skjer inni kroppen, og presser tupp og baller utover. Ikke ubehagelig, men pirrende. Går fint å bruke buret over lenger tid, nattlige ereksjoner er ikke plagsomme, noe jeg har opplevd med andre modeller til CB. Det hjelper å smøre hele området rundt penis med fuktighetskrem jevnlig. Sikkerheten er god, med tilpasset U-ring er det særdeles vanskelig å komme seg ut. Nøkkelholder har full kontroll.
Ultimate chastity
Sirius - 20. feb. 2023
CB-X Mini Me er helt utrolig behagelig å gå med. Det er et veldig strengt bur og blir brukt ved trening av mannen. Han vet han må lye ellers så slipper han ikke ut, og han digger det. Buret er vanskelig å få på i starten, da det er veldig lite. Med litt innsats sitter den fint på utstyret, og han har INGEN rom for å vokse i det hele tatt. Er så herlig å se han presse mot buret sitt… Kan varmt anbefale alle CB bur til mannen din, men husk å velg et Lite nok bur. Til tross hva mange tror, så er mindre =mer behagelig
Det er bare og overlate kontrollen til Fruen
nicobar - 23. jan. 2023
Extremt trangt bur for en normal utrustet mann. Men det er også meningen, umulig og unnslippe og man føler seg nærmest kastrert. En drøm for enhver Dominant Kvinne som har ønske om at kjæresten gir Henne 100 % oppmerksomhet.
God nytelse
Kalle123 - 6. jun. 2022
Produktet er behagelig å gå med. Kan lett gå med det en dag uten å ta det av. Bruker litt glidemiddel rundt ringen for å unngå at det drar litt mot huden.
Trygt veddemål
Anonymous - 1. mar. 2024
Et bur av veldig god kvalitet (til plast å være), lett og sikkert. Ikke nøl med å gå for de mindre størrelsene (for de som kan)!
Maskinoversettelse fra sinful.fr
CB-X
Anonymous - 13. mar. 2024
Fin og god å ha på seg, hadde vært enda bedre med en innvendig lås i stedet for hengelåsen. Lett å ta på og av for rengjøring.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Lykkelig mann
Anonymous - 13. mar. 2024
Det beste buret jeg hadde, nå er det ikke mulig å få ståpikk lenger. Det er mye bedre enn de billigere på markedet, hvis du kjøper et bur, kjøp denne.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Hyggelig å ha minikliteren min pakket bort <3
Anonymous - 1. dec. 2024
Så fint å ha minicliten min under lås og slå. Skulle ønske de laget dem enda mindre...
Maskinoversettelse fra sinful.dk
pirrende
Anonymous - 13. mar. 2024
Kan bare anbefale dette kyskhetsbeltet da ereksjoner er umulige på grunn av det lille penisburet. Det er en fantastisk følelse når pikken din vil ha ereksjon, men du ikke kan få en. Hvis du vil ha pikken din låst tett, men likevel behagelig å ha på deg, selv i lange perioder, kan jeg med glede anbefale dette kyskhetsbeltet. Jeg har brukt CB-6000S (6,38 cm) i ti år (se min anmeldelse av produktet på Sinful.dk), og det er også et godt kyskhetsbelte når du er komfortabel med at pikken er låst inne uten mulighet for utløsning.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful