TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Clone-A-Willy DIY Homemade Dildo Clone Kit Glow In The Dark Blue var 1

Clone-A-Willy DIY Homemade Dildo Clone Kit Glow In The Dark Blue

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 519,00kr 363,30
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00
Inkl. mva.
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Dette settet fra Clone-A-Willy er for deg som ønsker å lage en vibrerende kopi av penisen din. Bruk klonesettet i et morsomt innslag til et utdrikningslag eller gi det ferdige resultatet i gave til en du er glad i, så vedkommende ikke må unnvære deg når du ikke er tilstede. 

Denne Glow in the Dark-utgaven har en flott blåfarge og en innebygget vibrator. I tillegg lyser dildoen opp i mørket, så den kan nytes i nattens mulm og mørke.

Settet inneholder støpepulver, silikonmasse, Glow in the Dark pulver, støperør, rørepunne, termometer og vibrator - alt du behøver for å lage en tro kopi av deg selv!

Clone A Willy er ftalat- og lakteksfritt, og er derfor helt sikkert å bruke. Når du skal lage avstøpningen, kan det være lurt å ha en medhjelper, da det ellers kan bli vanskelig å få alt gjort i tide. Bruk gjerne en penisring underveis, så du er sikker på å kunne holde på ereksjonen din mens pulveret størkner.

OBS! Husk alltid å følge instruksjonene i bruksanvisningen nøye mht. tid, temperatur, osv., så du oppnår det beste resultatet. Du kan også lese mer om fremgangsmåten i vår utførlige guide til Clone A Willy-produktene. Du finner den her.

Vibratoren bruker 1 stk. AA-batteri som må kjøpes separat.

MerkeClone-A-WillyInkludertStøperør, Støpepulver, Selvlysende pulver, Silikonovertrekk, Termometer, Rørepinne, VibratorFull lengde (cm)28Innførbar lengde (cm)28Indre dybde (cm)28Diameter (cm)6.5Indre diameter (cm)6.5Elastisk indre diameterNeiBredde (cm)6.5Strømkilde1 x AA (Ikke inkludert)Vibrasjonshastigher1PrimærmaterialeSilikonFargeBlåAnbefalt glidemiddelVannbasertEgenskaperVeganskSpråk på emballasjeFransk, Spansk, Tysk , EngelskSKU23834
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For lite støypemasse
Artigt å morsomt produkt, ble velfig naturtro gjengivelse, men formen trakk seg i sammen etter avstøpning og det følgte med for lite støpemasse, så den blei min... Les mer
Doktor - 18. nov. 2022

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful