Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Cloneboy med Vibrator var 1

Cloneboy med Vibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 419,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med dette orginale Cloneboy Vibrator Lag Dildo Selv sett, kan du skape en dildo i tro kopi av penisen din, med innbygget vibrator! Cloneboy Vibrator settet inneholder alt hva du behøver for den simple prosessen: 1 vibrator, 1 støperør, 2 pakker støpningspulver, en pakke herder, en pakke silikon, en penisring, en røreske, plastikkhansker og en brugsanvisning. Slik bruker du Cloneboy Vibrator settet: 1. Eriger penisen din og bruk penisringen for å holde på ereksjonen. 2. Bland støpningspulveret med vann. 3. Sett penisen din inn i støperøret og hell geleen ned i formen. 4. Vent et par minutter innen du trekker penisen ut av røret. 5. Hell silikone ned i formen og plasser vibratoren i silikonet. 6. La silikonet størkne. Så har du en dildo i en tro kopi av din helt egen penis, med innbygget vibrator. Cloneboy med Vibrator er en perfekt gave til bursdager, ferier, jubileumer og andre festlige begivenheter. Produsert i 100 % kroppsvennlige og medisinsk-testet meterialer. Mål på Cloneboy støpningsrør: Diameter: 7,3 cm, lengde: 23 cm.

MerkeCloneboy
Produkt vekt (g)548
InkludertStøperør, Penisring, Vibrator, Hansker, Silikonovertrekk, Støpepulver, Rørepinne
Full lengde (cm)23.5
Innførbar lengde (cm)23.5
Indre dybde (cm)23.5
Diameter (cm)7.5
Indre diameter (cm)7.5
Elastisk indre diameterNei
Bredde (cm)7.5
Strømkilde1 x AA (Ikke inkludert)
Vibrasjonshastigher1
PrimærmaterialeSilikon
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
EgenskaperVegansk
Språk på emballasjeTysk , Engelsk, Fransk, Nederlandsk
SKU13592
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Morsom cloneboy
LP - 28. oct. 2021
Cloneboy fungerer fett! Greit å ha god tid når du skal gjøre det, også må man regne med litt søl når man skal støpe. Men resultatet ble bedre enn forventet, litt kaldt å helle på støpemasse, men slengte innpå ei litta blå pille så ble resultatet 100% Anbefales!
Morsom
Meg - 1. jun. 2020
Artig produkt. Litt vanskelig å få godt resultat, men absolutt morro. Ut over at det er vanskelig å forbli hard når du får kald veske helt på junior, hadde jeg 2 problemer med dette. Det var ikke nok med 1 pose støpe form middel, uten å gjøre røret loe smalere (det sto faktisk i instruksjon at du skulle gjøre det, men jeg synes det virket bli litt for trangt for det. Men måtte krype til korset å ta bort ca 2 cm av omkretsen på røret. Det fulgte heldigvis med 2 poser støpemiddel. Neste problem var at det var ikke med nok silikon til å fylle hele formen, selv med vibratorer. Instruksen sier at den skal fylles 3/4 full. Men så mye silikon var det ikke med.
Sluttproduktet veldig bra
Anonym - 24. oct. 2015
Fikk et innfall og kjøpte dette produktet for å lage en kopi til fruen. Fant frem alt utstyret som skulle til (bør ha god tid på deg), satte i gang og fikk opp lillemann, satt på en penisring, helte over suppa på 20 grader og lillekaren fikk helt sjokk stakkar. Var også litt for liten plass så burde ikke kappet røret i bredden som manual sa. Heldigvis fulgte det med 2 pakker avstøpning. Den første ble kun 12 cm lang, skulle vært 17 cm, ikke rart med den kalde suppa. Tok meg kraftig sammen og fikk lurt den opp igjen etter en varm dusj, var kjapp å stappe den i røret og fikk helt over suppa igjen. Klarte jaggu å holde 15 cm i kulden. Resultatet av ferdig produkt ble veldig bra! Badet så ut som en methlab med hvitt pulver, visper,sakser ++ så var endel rydding.
Morsomt, men ikke nok silikon
Han og henne - 9. dec. 2020
Det er synd at det ikke er nok silikon til å fylle inn formen :-( Utenom det var det et morsomt prosjekt.
0
Vanskelig å bruke
Fetter Blob - 10. jul. 2019
Utrolig vanskelig å bruke hvis du ikke har en person til der som kan hjelpe deg. Stųpeblandingen stivner veldig raskt som gir svęrt begrenset tid å jobbe med. Jeg måtte gi opp da det ble hull i formen og all silikonet rant ut . Du må virkelig planlegge prosessen og ha alt klart hvis du skal ha en sjanse til å lykkes.
0
Har du et superrett og lite verktųy? Da er kanskje dette produktet for deg
Jörgen - 29. dec. 2020
Har du en liten penis som også er helt rett?! Gratulerer(?), da kan dette vęre noe for deg! Hvis du har et stųrre verktųy som har en liten bųy, kan du like gjerne glemme det. Siden verktųyet mitt er litt skjevt, er det ikke mulig å redusere rųret som instruksjonene sier, for da berųrer verktųyet ytterkantene av rųret. Hvis du ikke reduserer diameteren på rųret og har et verktųy som er lengre enn gjennomsnittet, har du ikke nok stųpemateriale. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å kaste det fųrste forsųket og prųve igjen. I det andre forsųket knakk den medfųlgende gummien som verktųyet skal gå gjennom. Alt rant ut på gulvet ... Av hųyeste kvalitet!
0
Et godt produkt.
Anonymous - 13. mar. 2024
Selve produktet var av veldig høy kvalitet. Det var imidlertid mye arbeid ... :D Den beste ideen er at pakken inneholder ingrediensene i to former, den første var et rot!!!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Enkelt å gjøre
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi to klarte å gjøre det veldig fint, krumningen på min egen penis forårsaket noen problemer, men støpingen var vellykket til slutt! Kanten på vibratoren stakk litt ut på et tidspunkt, tror du dette er et problem? I kveld er det tid for test!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Grusom
Anonymous - 13. mar. 2024
Tanten har alltid vært skeptisk til leker, men da denne kom ut sammen med en forklaring, forsvant all tvil :-) Hun likte den og ville til og med at vi skulle se på flere leker hehe Litt vanskelig første gang å få til avstøpningen, men ettersom det følger med to poser, blir andre forsøk bedre!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Anonymous - 13. mar. 2024
Det var kjempegøy å lage denne sammen med samboeren min, litt vanskelig å få til overbærenheten men bra at man fikk 2 sjanser. Det lukter veldig sterkt. Ellers var det kjempegodt! Morsomt å ha som et minne ;)
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful